Celebrities Sex Tape Exposed!

Labor Union

Gold Statue
"Vi trenger noe å vi Neiing. Noe som vi kan touch. Noe som vi kan føle. Noe som ser fantastiske. Noe som hans tilstedeværelse så nær oss ...", foreslår at en av dem.
"... Vi er eksperter på chiseling steinen. Erstwhile vi hogge steinen til å bygge palasser for Fir'aun, pyramidene, og statuen av Sphinx. Og vi er klare til å gjøre statuen til vi Neiing!", En representant fra steinene uttrykke sin klare for få bidrag i prosjektet.
Deretter kan de begynne å samarbeide, hjelpe hverandre i prosjektet gjør av curtseyed statuen. Og etter noen ganger, curtseyed statuen har bygget blant dem solid.
De ser inn i amazedly av curtseyed statuen med fullt beundring. Stolt avgir innen alle sine hjerter. Det er ingenting umulig sak å bli realisert hvis de ville samarbeide med hverandre. Men plutselig hørte en stemme fra en av dem, "The Statue ser så flott, men han ikke gnisten! Let vi arrangere i lag med ham gull, derav Han vil se mer fantastisk enn statuer eiendom Fir'aun!"
"Let vi arrangere i lag ham med gull! Let vi arrangere i lag med ham gull !...", rope dem nesten samtidig. Frivillig, og hver av dem gjør noen av sine gull for moro skyld realisere en edel hensikt med. Noen mennesker yte sitt gull jewelries. Noen av andre personer donere sine gull mynter, som følge av deres innsamlede besparelser på det tidspunktet da de ble arbeidet for imperium av Fir'aun. Så de smelte sine gull, og deretter brukt til å arrangere i lag sine curtseyed statuen.
Etter at auriferous statuen er ferdig gjort, så sett veldig fornøyd og gjøre feiring i løpet av få dager. Feir av deres seier. Feir av deres uavhengighet. Feir av store håp for deres nye liv i fremtiden.

Fury
Mozes er svært overrasket og fulminate, se feiring av disse folk av Israel. "De er veldig skamløs og utakknemlig! Jeg har de dager, på toppen av fjellet, meisel i litografiet, utslitt, slik at hele en del av kroppen min blir sliten, mens de som gjør det fest!", Mozes knurring.
Sett av ham gull statuen stå opp luksus blant feiringer, og gradvis ender opp i Mozes dander. I sin underbevissthet tankene, Mozes bekjenner at hans bas-relief resultat fra aspektet av kvalitet, er ingenting i sammenligning med det resultat av befolkningen i Israel bas-relief.
Truly, de folk av Israel består av ivrige bevere og noen blant dem er ekspert i arbeidet sitt felt. Mens Mozes, siden barndommen han vant bor i palasset miljøet, med alle fasiliteter og dets fasiliteter. Mozes kanskje bare ekspert i ledende opprøret, og at selv bare begrenset til ledende sneaks i å kjøre bort - madcap evakuering og ikke være riktig utført.
Mozes påtrykket om å trekke i nærheten av gull-statue, og deretter punch statuen mange ganger med stein plate av hans "Gud artikkelen. Den statuen er fortsatt stå opp ubrutt, mens hans "Gud artikkelen" dessverre ødelagt så slå seg å være noen brikker.

Borgerkrigen
"Hvem kan ligge på min side, og dermed Jehovah vil vinne dem! Og som har returnert til å motsette meg, og dermed Jehovah vil ødelegge dem!", Mozes gi ultimatum.
Deretter flyktninger er appart bli to grupper. Noen av personene som blir engstelig med Mozes' anathema "(eller Mozes skumle), re-join bakre Mozes. Deretter Mozes kommandoen hans etterfølgere umiddelbart for å klippe løs og gjøre avstanden til gruppen idolatries av fetish.
"Deres beløpet ganske mye, har vi alltid å varsle og arm selv om senere at noen ganger vil de planlegger å angripe oss alle!", Mozes prøver å egge og skremme hans etterfølgere, slik at de alltid vil holde på øynene skinned til ansikt eventuelle verste tilfelle scenariet som har blitt designet av Mozes.
Fram til rett tid kommer, Mozes si til hans etterfølgere, "Jehovah har kommandoen oss å ødelegge dem alle! Og ikke forlate over selv om bare en av dem til å nøle!"

Folklore
"Grandpa, kan du fortelle oss hvordan tidligere Mozes kan gratis vår nasjon fra Fir'aun slaveri ... Også kan du fortelle oss hvordan tidligere Fir'aun sammen med alle hans Squads har vært engulfed av Gud ...", spør de lite barn til en gammel bestefar. Den bestefar hauls hans pusten et øyeblikk og deretter begynne å fortelle den folklore for de uskyldige barna.
Alle doyens vet hva som ble faktisk hadde skjedd på disse periodene full av Mayhem. Alle de bitre minnene aldri kunne falle i glemsel. Som tidligere var de består av labors som arbeider for imperium av Fir'aun. De ble tidligere liv i overflod. Men nå sitt liv følte seg enda verre enn livet av slaver. De kan faktisk er Mozes slaver. Truly, under gjennom årene de er enslaved by vacuous dag-drømmer om at utspekulert Mozes. De har "ære" for å massakrere sine egne brødre og søstre - menn, kvinner og barn - for moro skyld Mozes og hans Jehovah. Deres hender noen gang har vært bespattered med blod, og også de har en del og rolle i alt dette stupidities!
Under gjennom årene de kjører bort fra Fir'aun militære arbeide. Mozes er veldig flink til å levere en forelesning, men han er faktisk at den mest paranoia! Poor-inspirert de var alle virkelig! Hvis Fir'aun har blitt slått, og hvorfor de fortsatt kjøre bort? Hvorfor de alltid skjule? Hvorfor de alltid dukke opp fra alle Fir'aun rike området? Hvorfor de alltid leve nomadic?
"... Når alle folk av Israel kommer på den andre siden, slik at unntak av hav på nytt bli med igjen i ett og engulf Fir'aun sammen med hele hans Squads ...", sier bestefar untruth. Lie for mange ganger. Vet ikke skal til når de har å kontinuerlig lever i løgn?

De lovet Land
"Mozes er galning! Gjennom årene er vi bare sirkulerte uten mål i denne ørkenen!", Protest deltar i det hemmelige møtet. "Det er riktig! ... Mozes er galning som super-Paranoid! ... Hver gang Mozes føler har sett hær av Fir'aun han kommandoen for oss å ta en vei rundt! ... Selv ikke sjelden Mozes følte har hørt Fir'aun Squads trave ut i hans brune studien, og deretter snart kommandoen oss til å stå ved å kjøre bort eller skjule! ... Mozes er alvorlig fryktet for Fir'aun !...", protest de andre. Vær faktisk Mozes mer redd om hans tilstand nå, underprivilegerte, vil være kjent av parten av imperium av Fir'aun. Mozes føler meg veldig forlegenhet med alt dette bitre realiteter.
"Hvordan hvis vi justly drepe ham!", Foreslår en deltaker på møtet. "Ønsker du å drepe ham foran alle av dem?!", Spør den andre. "Ikke mener jeg ikke liker det. Vi skal drepe ham i løpet av de neste hemmelig møte!", Er hans svar.
Et par dager da, hørte den gode nyheten. "O folk av Israel, løftets land har sett foran våre øyne! Se på det!", Rope et menneske samtidig gjøre referanse til et sted i det fjerne. Alle glade, hopper opp og ned, smiler og ler blithely. Men plutselig atmosfæren bli kortvarig rolig, når noen sier, "Hvor er Mozes? Alle sammen på denne dagen ser jeg ikke Mozes ..."
Da en av doyen svarer spontant, "Mozes har fullført sin plikt ... Han har returnert til sin Gud ..."
Mozes er virkelig aldri hadde til lovet Land. Og det er ikke en selv virkelig vet hvordan han forsvinner, før denne tid.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...