Celebrities Sex Tape Exposed!

Uniunea Muncii

Statuia de aur
"Avem nevoie de ceva sa ne curtsey. Ceva care ne poate atinge. Ceva de care ne putem simti. Ceva care arată magnific. Ceva care prezenţa sa atât de aproape de noi ...", sugerează unul dintre ei.
"... Suntem experti in chiseling de piatra. Erstwhile am chisel de piatra de a construi palate pentru Fir'aun, piramide, Sfinx si statuia. Si noi suntem gata să facă statuia să ne curtsey!", Un reprezentant de la pietrari şi exprima disponibilitatea pentru contribuţia au in proiect.
Apoi au început să coopereze, se ajută reciproc în proiectul de luare a curtseyed statuia. Şi, după câteva ori, curtseyed statuia a construit între ei robuste.
Ele arata intr-amazedly a curtseyed statuia cu deplin admiratia. Emit în termen de mândru de toate inimile lor. Nu exista nimic imposibil, indiferent de ce urmează a fi realizate în cazul în care acestea ar acordului de cooperare reciproc. Dar brusc auzit un glas de la unul dintre ei, "statuia arata atat de mare, dar El nu sparkle! Să ne asigura în El, cu straturi de aur, prin urmare, El va vazut mai minunat decât statui de proprietate Fir'aun!"
"Să ne asigura în El, cu straturi de aur! Să ne asigura în El, cu straturi de aur !...", shout-le aproape în acelaşi timp. În mod voluntar, fiecare dintre ei face unele dintre lor de aur, din motive de realizarea cu un scop nobil. Unii oameni fac lor de aur jewelries. Unele dintre alte persoane a dona lor de monede de aur, care a rezultat din economiile lor colectate în momentul în care acestea au fost locul de muncă pentru imperiul de Fir'aun. Deci, acestea melt lor de aur, apoi folosite pentru a organiza în straturi curtseyed statuia lor.
După ce că auriferous statuia este completat facut, apoi au vazut foarte fericit şi punerea în timpul festivităţilor au zile. Celebrate lor de victorie. Celebrate de independenţa lor. Celebrate de mari speranţe de a lor de viaţă nouă în viitor.

Fury
Mozes este foarte surprins şi fulminate, a se vedea cele de sărbătoare oamenii din Israel. "Ei sunt foarte shameless şi ungrateful! Am acele zile, în partea de sus a muntelui, chisel de lithograph, imbraca-out, astfel încât o parte din întreg corpul meu obosesc; în timp ce acestea sunt de luare de partid!", Mozes growl.
Vazut de el, statuia de aur se ridice de lux, printre festivităţile, progresiv şi culmina cu Mozes dander. În mintea lui subconscious, Mozes mărturisesc că sa Bas-relief rezultat, de la aspectul de calitate, este nimic în comparaţie cu rezultatul de oameni din Israel Bas-relief.
Într-adevăr, aceste persoane din Israel constă din dornici beavers şi unele dintre ele sunt experţi în domeniul lor de muncă respectiv. În timp ce Mozes, din copilarie a obisnuit locuiesc în palatul milieu, cu toate facilitatile si sa facilitati. Mozes, poate, doar expert în fruntea rebeliune, şi că, chiar şi numai limitat la sneaks de frunte în care rulează departe - madcap de evacuare şi să nu fie construite corect.
Mozes papură pe cale de a atrage în apropiere de statuia de aur, apoi punch statuia de mai multe ori cu piatra plate de "articol de Dumnezeu". Statuia rămâne stand up unbroken, în timp ce lui "Dumnezeu articol ', din nefericire, repartizate astfel dovedi a fi unele piese.

Războiul civil
"Cine face reşedinţa pe partea mea, Jehovah, astfel, va castiga-le! Si care face mi-a returnat pentru a se opune, astfel le va distruge Jehovah!", Mozes da ultimatum.
Apoi, în afară de refugiaţi sunt două deveni grup. Unele dintre persoanele care fiind anxious cu Mozes "Anathema" (sau de intimidare Mozes), re-adere la spate Mozes. Apoi Mozes comanda lui adepti imediat pentru a-ti mai dai drumul la distanţă şi de a face cu grupul idolatries a fetish.
"Valoarea lor destul de mult, avem întotdeauna la braţ de alertă şi de noi înşine, dacă mai târziu, la orice ori acestea vor plan de atac pentru noi toti!", Mozes instigate şi încercaţi să intimideze sa adepti, astfel încât acestea vor ţine întotdeauna pe ochi pentru a pielii feţei cel mai rău caz, orice scenariu, scenariu, care au fost proiectate de Mozes.
Până la momentul potrivit ajunge, Mozes spun lui adepti, "Jehovah au comanda de a ne distruge-le pe toate! Si sa nu plecati peste deşi doar doar unul din ele pentru a linger!"

Folclor
"Bunicul, vă rugăm să ne spuneţi, cum pot Mozes anterior gratuit naţiunii noastre de la Fir'aun sclavie ... De asemenea, vă rugăm să ne spuneţi, cum Fir'aun anterior, împreună cu toate squads sale au fost engulfed de Dumnezeu ...", intreba copilasi la cele vechi de un bunic. Hauls bunicul său de respiraţie pentru o clipă şi apoi începe să narrate folclor cu cele nevinovate copii.
Toate doyens stiu ce a fost fiind, de fapt, sa întâmplat la aceste perioade de plină de mayhem. Toate amintirile amare niciodată nu a putut cădea în uitare. Asta anterior au fost constituite din labors care lucra pentru imperiul de Fir'aun. Acestea au fost anterior în viaţa abundenta. Dar acum, viaţa lor s-au simţit chiar mai rău decât viaţa de sclavi. Acestea sunt, de fapt, sunt Mozes sclavi. Într-adevăr, în perioada prin care sunt enslaved ani de zile vacuous-vis de faptul că vicleniei Mozes. Ei chiar au "onoarea" de a masacrului de propria lor fraţi şi surori - bărbaţi, femei şi copii - din motive de Mozes şi lui Jehovah. Mâinile lor au fost vreodată bespattered cu sânge, şi, de asemenea, porţiunea pe care le-au şi rolul în toată această stupidities!
În timpul se execută prin intermediul ani departe de Fir'aun militare urmărească. Mozes sunt foarte inteligent de a livra un curs, dar el este, de fapt, la cele mai paranoia! Ajuta-spirited toate acestea au fost cu adevarat! Dacă Fir'aun au fost înfrânte, atunci de ce ei încă Run away? De ce le ascunde întotdeauna? De ce au întotdeauna raţă de la fiecare Fir'aun regat zona? De ce au întotdeauna vii nomazi?
"... Când toţi oamenii din Israel ajunge la partea cealaltă, astfel că în afară de mare apoi re-vă alătura din nou într-una, şi engulf Fir'aun împreună cu întregul său squads ...", spune ca bunicul untruth. Lie de mai multe ori. Nu se cunosc, până în momentul în care trebuie să trăiască în continuu falsehood?

Promise Teren
"Mozes este nebun! Prin ani suntem doar doar aimless care circulă în acest deşert!", Un participant de protest în secret de şedinţă. "Asta este corectă! ... Mozes este nebun care super-paranoic! ... De fiecare dată când simt Mozes-au vazut armata de Fir'aun, el comandă-ne pentru a lua o cale de aproximativ! ... Chiar nu rar s-au simţit Mozes au auzit de Fir'aun squads trot în studiul său brun, apoi în curând ne comandă să stea departe de a rula sau a ascunde! ... Mozes este grav temeau să Fir'aun !...", de protest de alţii. Să fie de fapt mai multe Mozes, dacă frica lui în stare acum, underprivileged, vor fi cunoscute de către părţi a imperiului de Fir'aun. Mozes simt foarte embarrassment cu toate aceste realităţi amare.
"Cum, dacă vom justly kill pe el?!", Propune un participant la reuniune. "Doriţi uciderea lui in fata tuturor acestora?!", Să ceară altele. "Nu, nu vreau sa spun asa. Ne vor omori pe el in urmatorii secret de întâlnire!", Sa răspuns.
Cu câteva zile, apoi, a auzit veşti bune. "O oamenii din Israel, a promis terenuri au vazut in fata ochilor nostri! Uita-te la acolo!", Shout un om, în acelaşi timp, să facă referire la o locaţie la distanţă. Orice om fericit, sări în sus şi în jos, zâmbet şi rade blithely. Dar brusc atmosfera deveni calm, de moment, atunci când cineva spune: "În cazul în care este Mozes? Toate alături de această zi în care nu pot vedea Mozes ..."
Apoi, unul dintre răspunsurile doyen spontan, "Mozes a terminat datoria lui ... El a revenit la lui Dumnezeu ..."
Mozes este cu adevarat niciodata nu a avut Teren promise. Şi nu există nici un adevăr, chiar ştiind cum el dispare, până în acest moment.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...