Celebrities Sex Tape Exposed!

Ammattiliitto

Kultainen patsas
"Tarvitsemme jotain meidän curtsey. Jotain, että voimme puuttua. Jotain, että voimme tuntea. Jotain, joka näyttää todella hyvä. Jotain, että hänen läsnäolonsa niin lähellä meitä ...", Ehdotan yksi niistä.
"... Me olemme asiantuntijoita chiseling kiven. Silloisten meidän chisel kiven rakentaa palatseja, Fir'aun, pyramidit, ja patsas, Sphinx. Ja me olemme valmiita tekemään patsaan sen me curtsey!", Edustaja alk. stonecutters ilmaista valmiutensa ovat panos hankkeeseen.
Sitten he alkavat tehdä yhteistyötä, auttaa toisiaan hanke tehdään, curtseyed patsas. Ja sen jälkeen joitakin kertoja, curtseyed patsas on rakentanut niistä lujatekoinen.
Ne tutkimaan amazedly, curtseyed patsas kanssa täysin ihailua. Ylpeä päästää mukaan kaikki heidän sydämensä. Mikään ei ole mahdotonta asian toteutua, jos he olisivat yhteistyössä keskenään. Mutta yhtäkkiä kuulin äänen yksi heistä, "The Statue näyttää niin suuri, mutta hän ei Ohje! Let me järjestämme kerroksittain Häntä kultaa, joten Hän on nähnyt enemmän hieno kuin patsaat omaisuutta Fir'aun!"
"Let me järjestämme kerroksittain Häntä kultaa! Let me järjestämme kerroksittain Häntä kultaa !...", huutaa heille lähes samaan aikaan. Vapaaehtoisesti, ja jokainen heistä tekee joidenkin niiden kultaa vuoksi ymmärtämättä, jalo tarkoitus. Jotkut ihmiset tekevät niiden kulta jewelries. Jotkut muut ihmiset lahjoittavat niiden kultakolikoita, jotka johtavat niiden kerätty säästöjä silloin, kun he olivat työtä keisarikunta Fir'aun. Joten ne sulattaa niiden kultaa, ja sitten käytetään järjestää kerroksittain niiden curtseyed patsas.
Tämän jälkeen auriferous patsas on valmis, sitten ne nähdään hyvin onnellinen ja juhlan aikana on päivää. Juhli niiden voitto. Juhli heidän riippumattomuuttaan. Juhli ja suuria toiveita niiden uuden elämän tulevaisuudessa.

Fury
Mozes on hyvin yllättynyt ja fulminate, ks juhlassa niitä ihmisiä, Israel. "He ovat hyvin häpeämätöntä ja kiittämätön! Minulla on kyseisinä päivinä, huippu vuoristo, taltta, lithograph, worn-out joten koko osa my body get väsynyt, mutta ne ovat tehdä!", Mozes growl.
Nähdä häntä kulta patsas stand up ylellisyyttä keskuudessa Juhlat, ja asteittain huipentuu, Mozes dander. Hänen alitajuntaan mielessä, Mozes tunnustettava, että hänen bas-relief seurauksena, osa laatua, ei ole mitään verrattuna johtuu ihmisten Israel bas-helpotuksen.
Totisesti, nämä ihmiset Israel kuuluu innokas Beavers ja jotkut heistä ovat asiantuntijan työn alalla. Vaikka Mozes, koska lapsuudessa hän tottuneet asumaan palatsiin miljöön, jossa kaikki tilat ja sen varustetaso. Mozes ehkä vain asiantuntijana johtava kapinaan, ja että jopa vain rajoitettu johtava sneaks juoksevan pois - Madcap evakuointi ja jotka eivät olisi kunnolla rakennettu.
Mozes kiirehtiä noin tehdä lähellä kulta-patsas, ja sitten boolia patsaan monta kertaa kiven kilpi hänen "Jumala artikkeli". Patsaan jäädä stand up ehjä, mutta hänen "Jumala artikkeli" valitettavasti rikki niin osoittautua joissakin kappaletta.

Civil War
"Kenen oleskella minun puolella, mikä Jehovah voittaa heitä! Ja jotka eivät palanneet vastustaa minua, näin Jehovah tulee tuhota heidät!", Mozes antaa uhkavaatimuksen.
Sitten, pakolaiset ovat lisäksi tullut kaksi ryhmän. Jotkut ihmiset jotka ovat huolissaan kanssa Mozes "anathema" (tai Mozes pelottelu), uudelleen liittyä taka Mozes. Sitten Mozes komento hänen seuraajansa välittömästi leikattu löysät ja tee etäisyys ryhmään idolatries, fetish.
"Niiden määrä melko paljon, meidän on aina valppaana ja käsivarren itseämme, jos myöhemmin milloin tahansa he aikovat hyökätä meitä kaikkia!", Mozes yrittää yllyttävät ja uhkailla hänen seuraajansa, niin että he ovat aina pitää silmät nahaton kohtaamaan kaikista pahin skenaario, skenaario, joka on suunnitellut Mozes.
Siihen asti, kun oikea aika tulee, Mozes sanoa hänen seuraajansa, "Jehovah on komento meille tuhota ne kaikki! Ja älä jätä yli, vaikka vain yksi niistä linger!"

Folklore
"Grandpa, kerro meille, miten entinen Mozes voi vapauttaa meidän kansakunnan osoitteesta Fir'aun orjuuden ... myös kertoa meille, miten entinen Fir'aun sekä kaikki hänen squads on engulfed Jumalan ...", pyytää niille vähän lapsia vanha isoisä. The isoisä laskukerrat hänen hengityksensä, joka hetki ja sitten alkaa kertoa, että kansanperinne näiden viattomien lapsille.
Kaikki doyens tietää, mitä oli itse asiassa oli tapahtunut, milloin nämä jaksot on täynnä mayhem. Kaikki katkeria muistoja ei koskaan voisi joutua unohduksiin. Että aikaisemmin he olivat koostuu labors jotka työskentelevät keisarikunta Fir'aun. He olivat aiemmin elämän runsautta. Mutta nyt, niiden elämä tuntui huonompi jopa kuin elämän orjia. Niitä olisi itse asiassa ovat Mozes orjia. Todella aikana läpi vuoden ajan ne ovat orjiksi sisällyksetön päivä-unelma, että cunning Mozes. He jopa ovat "kunnian" joukkomurha omia veljiä ja sisaria - miehiä, naisia ja lapsia - vuoksi Mozes ja hänen Jehovah. Heidän kätensä ovat joskus bespattered kanssa verta, ja myös ne ovat osa ja rooli tässä kaikessa stupidities!
Aikana läpi vuoden ne ajaa pois Fir'aun sotilaallisen jatkaa. Mozes ovat erittäin näppärä toimittaa luento, mutta hän on itse asiassa kaikkein paranoia! Huono-uhrautuvasta ne olivat kaikki todella! Jos Fir'aun on nujerrettu, niin miksi ne silti ajaa pois? Miksi ne aina piilottaa? Miksi ne aina ankka pois välein Fir'aun valtakunnan alueella? Miksi ne aina elää paimentolaisen?
"... Kun kaikki ihmiset Israel saapuvat toisella puolella, siis se, että lukuun ottamatta Meriveden sitten uudelleen liittyä jälleen yhteen, ja tuhoaa Fir'aun yhdessä koko hänen squads ...", eli isoisä valhe. Lie, että monta kertaa. Etkö tiedä, on vasta sitten, kun ne ovat jatkuvasti elää valhe?

The Promised Land
"Mozes on hullu! Through vuotta olemme vain liikkuu aimless tässä autiomaassa!", Protestoin osallistuja salaisen kokouksen. "Se on oikein! ... Mozes on hullu jotka super-paranoid! ... Joka kerta Mozes tuntuu nähneet armeija Fir'aun, hän komento meitä ottamaan päin! ... Vielä ei harvoin Mozes tuntui ovat kuulleet Fir'aun squads Trot, hänen ruskean opiskella, ja sitten kun käsky meitä kiinni ajaa pois tai piilottaa! ... Mozes on vakavasti pelättävissä, että Fir'aun !...", protestoida toiset. Ole itse Mozes enemmän peloissaan, jos hänen sairautensa nyt, heikompiosaisten, tunnetaan puolueen keisarikunta Fir'aun. Mozes tuntevat hyvin kiusallista kaiken tämän katkeran realiteetteja.
"Miten jos me oikein tappaa häntä!", Ehdottaa osallistuja kokouksessa. "Haluatko tappaen hänet edessä ne kaikki!", Pyytää toisia. "Ei, en tarkoita sellaista. Tulemme tappaa hänet seuraavan salainen kokous!", Hänen vastauksestaan.
Muutama päivä sitten kuulin hyviä uutisia. "Oi ihmiset, Israel, luvattu maa nähneet edessä silmämme! Katsokaa!", Huutaa mies samaan aikaan viitataan sijainti etäisyys. Jokaisella onnellinen, hyppää ylös ja alas, hymyillä ja nauraa huolettomasti. Mutta äkillinen ilmakehään tullut hetkellisen rauhallisina, kun joku sanoo: "Missä on Mozes? All Along tämän päivän En näe Mozes ..."
Sitten yksi niistä doyen vastaukset spontaanisti, "Mozes on päättynyt hänen tulli ... Hän on palannut hänen Jumala ..."
Mozes on todella ollut koskaan luvattuun maahan. Ja ei kukaan edes todella tietämättä, miten hän katoaa, ennen kuin tällä kertaa.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...