Celebrities Sex Tape Exposed!

Labor Unie

Gold Standbeeld
"We moeten iets aan ons curtsey. Iets dat we kunnen aanraken. Iets dat we kunnen voelen. Iets dat ziet er prachtig. Iets dat Zijn aanwezigheid zo dicht bij ons ...", suggereren een van hen.
"... We zijn de deskundigen op het gebied van chiseling de steen. Vroegere we beitel de steen op te bouwen voor de paleizen Fir'aun, piramides, en het standbeeld van Sphinx. En we zijn klaar om het standbeeld te curtsey we!", Een vertegenwoordiger uit stonecutters verklaren zich bereid om zijn bijdrage aan het project.
Daarna beginnen ze samen te werken, elkaar te helpen bij het maken van het project curtseyed standbeeld. En na enige tijd, de curtseyed standbeeld heeft gebouwd onder hen stevig aan.
Ze kijken naar amazedly van de curtseyed standbeeld met de volle bewondering. Trots op alle uitstoten van hun hart. Er is niets onmogelijk is zaak om gerealiseerd te worden als zij elkaar zouden samenwerken. Maar opeens hoorde een stem uit een van hen, "Het beeld ziet er zo groot, maar hij is niet schitteren! Laten we regelen in lagen met Hem goud, dus hij zal er meer dan prachtige beelden eigendom van Fir'aun!"
"Laten we zorgen in lagen met Hem goud! Laten we regelen in lagen met Hem goud !...", schreeuwen ze bijna op hetzelfde moment. Vrijwillig, elk van hen maakt een deel van hun goud met het oog op de realisatie van een nobel doel. Sommige mensen zeggen dat hun goud jewelries. Sommige van andere mensen doneren hun gouden munten, die het resultaat zijn van hun verzamelde besparingen op het tijdstip waarop zij zijn werk voor rijk van Fir'aun. Dus ze smelten hun goud, en vervolgens gebruikt voor het regelen lagen in hun curtseyed standbeeld.
Na die goudhoudend standbeeld is afgesloten, dan zien ze erg blij en viering tijdens zijn dagen. Vier van hun overwinning. Vier van hun onafhankelijkheid. Vier van de grote verwachtingen van hun nieuwe leven in de toekomst.

Fury
Mozes is erg verbaasd en fulminate, zie de viering van de mensen van Israël. "Ze zijn zeer schaamteloze en ondankbaar! Heb ik die dagen, op de top van de berg, beitel de litho, versleten, zodat het geheel een deel van mijn lichaam krijgt vermoeide, terwijl ze het maken van de partij!", Mozes mopperen.
Gezien door hem de gouden standbeeld staan luxe bij de viering, en geleidelijk wordt afgesloten van de Mozes dander. In zijn onderbewustzijn, Mozes bekennen dat zijn bas-reliëf gevolg van aspecten van kwaliteit, is niets in vergelijking met het resultaat van de bevolking van Israël bas-reliëf.
Echt, de mensen van Israël uit te popelen bevers en een aantal onder hen zijn deskundigen in hun werk gebied. Terwijl Mozes, omdat hij gewend kinderjaren wonen in paleis omgeving, met al haar voorzieningen en faciliteiten. Mozes misschien alleen deskundige in het leiden van de opstand, en dat zelfs alleen beperkt tot de toonaangevende sneaks in weglopen - madcap evacuatie en niet worden gebouwd.
Mozes rush over te maken in de buurt van de gouden standbeeld, en dan punch het standbeeld vele malen met de stenen plaat van zijn 'God artikel'. Het beeld blijft staan ongebroken, terwijl zijn 'God artikel' helaas afgebroken, zodat blijken te zijn sommige stukken.

Burgeroorlog
"Wie doen verblijven aan mijn kant, dus Jehovah zullen winnen! En die doen teruggekeerd om zich te verzetten tegen mij, dus Jehovah zal vernietigen!", Mozes geven aan het ultimatum.
Dan, de vluchtelingen zijn behalve twee-groep. Sommige van de mensen die dat graag met Mozes' ban '(of Mozes intimidatie), opnieuw toetreden tot de achterzijde Mozes. Toen Mozes commando zijn volgelingen onmiddellijk te snijden los en maak de afstand tot de groep idolatries van de fetish.
"Het bedrag dat heel veel, we moeten altijd alert en arm zelf als later op ieder keer zullen ze van plan om aanval van ons allemaal!", Mozes probeer te zwepen en intimideren zijn volgelingen, zodat ze zullen altijd blijven de ogen gevild om het hoofd te bieden alle worst-case scenario, het scenario, die zijn ontworpen door Mozes.
Tot op het juiste moment komt, Mozes zeggen aan zijn volgelingen, "Jehovah hebben opdracht ons te vernietigen ze allemaal! En niet verlaten, hoewel meer dan alleen maar een van hen af te hangen!"

Folklore
"Opa, vertel ons, hoe kan voorheen Mozes kunnen gratis onze natie van Fir'aun slavernij ... Ook kunt u ons vertellen, hoe kan voorheen Fir'aun samen met al zijn brigades zijn engulfed door God ...", vragen die kleine kinderen naar een oude opa. De grootvader trekken zijn adem even en dan beginnen met het vertellen van de folklore aan die onschuldige kinderen.
Alle doyens weten wat werd in feite was gebeurd in die perioden van vol chaos. Alle bittere herinneringen nooit zouden kunnen vallen in de vergetelheid. Dat zij werden eerder bestaande uit werk die het werk voor rijk van Fir'aun. Ze werden eerder het leven in overvloed. Maar nu, hun leven voelde zelfs slechter dan het leven van de slaven. Zij worden in feite zijn Mozes slaven. Waarlijk, door tijdens de jaren die zij in slavernij terecht zijn gekomen door lege dagdroom van die sluw Mozes. Ze hebben zelfs "de eer" aan massamoord in hun eigen broeders en zusters - mannen, vrouwen en kinderen - omwille van de Mozes en zijn Jehovah. Hun handen hebben ooit bespattered met bloed, en ook zij hebben het gedeelte en de rol in dit alles stupidities!
Tijdens de jaren die zij lopen via de weg van Fir'aun militaire zetten. Mozes zijn erg slim om een lezing, maar hij is in feite op het meest paranoia! Poor-levendige ze waren allemaal echt! Als Fir'aun is het voorstel verworpen, dan is de reden waarom zij nog wegrennen? Waarom ze altijd te verbergen? Waarom ze altijd eend uit elke Fir'aun koninkrijk gebied? Waarom ze altijd nomadische leven?
"... Als alle mensen in Israël komen op de andere kant, dus dat afgezien van de zee en vervolgens opnieuw te treden tot het opnieuw in de ene, en de komst Fir'aun samen met de hele van zijn brigades ...", zegt de grootvader onwaarheid. Lie voor de vele keren. Ik weet het niet mag tot en wanneer ze moeten continu leven in de leugen?

Het beloofde land
"Mozes is gek! Via jaar we zijn nog maar net circulerende doelloos in deze woestijn!", Protest een deelnemer in de geheime vergadering. "Dat is correct! ... Mozes is de waanzinnige die super-paranoïde ... Elke keer dat Mozes het gevoel hebben gezien hoe het leger van Fir'aun, hij commando ons om een manier rond! ... Zelfs niet zelden Mozes voelde hebben gehoord van de Fir'aun brigades citeert een studie in zijn bruin, en dan snel commando ons tot stand door te vluchten of te verbergen! ... Mozes is serieus gevreesd voor Fir'aun !...", protest van de anderen. Worden in feite Mozes meer bang als zijn toestand nu, kansarmen, bekend zal zijn door de partij van het imperium van Fir'aun. Mozes voel me erg in verlegenheid met al deze bittere realiteit.
"Hoe rechtvaardig als we hem doden?!", Stelt een deelnemer in de vergadering. "Wilt u hem voor het doden van alle van hen?!", Vraag dan de anderen. "Niet, ik bedoel dat niet leuk. We zullen hem doden in de komende geheime vergadering!", Zijn antwoord.
Een paar dagen daarna, hoorde het goede nieuws. "O volk van Israël, het beloofde land gezien hebben voor onze ogen! Kijk daar!", Schreeuw van een man op hetzelfde moment worden verwezen naar een locatie in de verte. Iedereen gelukkig, springen op en neer, glimlachen en lachen vrolijk. Maar plotselinge sfeer geworden kortstondige rust, wanneer iemand zegt: "Waar is Mozes? Alle langs van deze dag zie ik niet Mozes ..."
Toen een van de doyen antwoorden spontaan, "Mozes klaar is met zijn plicht ... Hij keerde terug naar zijn God ..."
Mozes is echt nog nooit naar het Beloofde Land. En er is niemand nog echt te weten hoe hij verdwijnt, totdat deze tijd.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...