Celebrities Sex Tape Exposed!

Labor Union

Gold Statue
"Vi har brug for noget at vi curtsey. Noget, vi kan røre. Noget, vi kan føle. Noget, som ser fantastiske. Noget, at hans tilstedeværelse så tæt på os ...", foreslå en af dem.
"... Vi er eksperter i chiseling stenen. Daværende vi mejsel stenen at bygge paladser for Fir'aun, pyramider, og statue af Sphinx. Og vi er parate til at gøre statue at vi curtsey!", En repræsentant fra sten udtrykke deres villighed til få bidrag i projektet.
Så de begynder at samarbejde og hjælpe hinanden i projektet fremsættelsen af curtseyed statue. Og efter nogle gange, curtseyed statue har opbygget blandt dem Sturdy.
De ser i amazedly af curtseyed statue med fuld beundring. Stolt udsender inden for alle deres hjerter. Der er intet umuligt spørgsmål, der skal realiseres, hvis de ville samarbejdsvillige hinanden. Men pludselig hørte en stemme fra en af dem, "statuen ser så stor, men han er ikke gnistre! Lad arrangerer vi i lag ham med guld, og derfor er Han vil ses mere marvelous end statuer ejendom Fir'aun!"
"Lad arrangerer vi i lag ham med guld! Lad arrangerer vi i lag ham med guld !...", råbe dem næsten på samme tid. Frivilligt, hver af dem gør nogle af deres guld af hensyn til realisering af et ædelt formål med. Nogle mennesker gøre deres guld jewelries. Nogle af andre mennesker donere deres guldmønter, som følge af deres indsamlede besparelser på det tidspunkt, hvor de havde arbejdet for imperium af Fir'aun. Så de smelte deres guld, og derefter bruges til at arrangere i lag deres curtseyed statue.
Efter at auriferous statue er afsluttet, så de ses meget glad og gøre fejringen i løbet af få dage. Fejring af deres sejr. Fejring af deres uafhængighed. Fejring af store forhåbninger til deres nye liv i fremtiden.

Fury
Mozes er meget overrasket og rase, se fejringen af de mennesker i Israel. "De er meget skamløs og utaknemlig! Jeg har disse dage, på toppen af bjerget, mejsel de litografi, slidte ud, så hele del af min krop træt, mens de gør det parti!", Mozes growl.
Set af ham guld statue kæmpe luksus blandt de festligheder, og gradvis kulminere den Mozes dander. I hans underbevidste sind, Mozes indrømme, at hans bas-relief resultat, fra aspekt af kvalitet, er intet i sammenligning med resultatet af befolkningen i Israel bas-relief.
Virkelig, de mennesker i Israel består af ivrige Beavers og nogle blandt dem er ekspert i deres arbejde område. Mens Mozes, siden barndommen han vant bor i slottet milieu, med alle faciliteter og bekvemmeligheder. Mozes måske kun ekspert i spidsen for oprør, og det endda kun begrænset til førende sneaks i køreklar væk - forfløjen evakuering og ikke være korrekt beregnet.
Mozes kapløb om at drage i nærheden af guld statue, og derefter punch statuen mange gange med sten plade af hans' Gud artiklen «. Statuen er fortsat stå op ubrudt, mens hans' Gud artikel 'desværre brudt så vise sig at være nogle stykker.

Borgerkrig
"Hvem skal opholde sig på min side, således Jehova vil vinde dem! Og der er returneret til at modsætte mig, således Jehova vil ødelægge dem!", Mozes give ultimatum.
Derefter flygtningene er bortset bliver to gruppe. Nogle af de mennesker, der bliver nervøse med Mozes' band '(eller Mozes intimidering), re-slutte bageste Mozes. Så Mozes kommando hans tilhængere straks at skære løs og gør afstanden til gruppen idolatries af fetish.
"Deres beløb helt en masse, vi skal altid alarmering og arm os selv, hvis senere til enhver tid vil de planlægger at angribe os alle!", Mozes forsøge at anstifte og skræmme hans tilhængere, således at de altid vil holde på øjnene flået til ansigt enhver worst-case scenario, det scenario, som er designet af Mozes.
Indtil det rette tidspunkt ankommer, Mozes sige til sine tilhængere, "Jehova har kommandoen os at ødelægge dem alle! Og ikke forlader løbet selvom kun en af dem til at blive hængende!"

Folklore
"Bedstefar, bedes du fortælle os, hvordan har tidligere Mozes kan frigøre vores nation fra Fir'aun slaveri ... Også du fortælle os, hvordan har tidligere Fir'aun sammen med alle hans skovdyrkerlag er blevet omspændt af Gud ...", spørge de små børn til en gammel bedstefar. Den bedstefar udsætninger hans ånde for et øjeblik og derefter begynde at fortælle den folklore til de uskyldige børn.
Alle doyens vide, hvad der blev rent faktisk var sket på disse perioder med fuld af ødelæggelse. Alle de bitre minder aldrig kunne gå i glemmebogen. , Der tidligere blev de bestående af labors der arbejder for imperium af Fir'aun. De var tidligere liv i overflod. Men nu, deres liv følte værre endnu end liv slaver. De skal i virkeligheden er Mozes slaver. Sandelig, under gennem årene de er gjort til slaver ved udtryksløs dag-drøm om at snedige Mozes. De har endda 'ære' at massakrere deres egne brødre og søstre - mænd, kvinder og børn - af hensyn til Mozes og hans Jehova. Deres hænder nogensinde har været bespattered med blod, og også de har portion og rolle i alt dette stupidities!
I gennem årene de løber væk fra Fir'aun militære forfølge. Mozes er meget dygtig til at levere en forelæsning, men han er faktisk i de mest paranoia! Ringe-åndrig de var alle virkelig! Hvis Fir'aun er blevet besejret, så hvorfor de stadig køre væk? Hvorfor de altid skjule? Hvorfor de altid ænder ud fra alle Fir'aun kongerige område? Hvorfor de altid lever nomadisk?
"... Når alle folk i Israel ankommer til den anden side, således at der ud af havet derefter igen deltage igen i én og opsluge Fir'aun sammen med hele hans skovdyrkerlag ...", sige bedstefar untruth. Lie for mange gange. Må ikke vide, indtil når de har til stadighed lever i usandhed?

Det forjættede land
"Mozes er sindssyg! Gennem årene er vi først lige er cirkulerende aimless i denne ørken!", Protesterer en deltager i det hemmelige møde. "Det er korrekt! ... Mozes er den vanvittige der super-paranoid! ... Hver gang Mozes føler har set den hær af Fir'aun han kommandoen os at tage en vej rundt! ... Selv ikke sjældent Mozes følte har hørt Fir'aun skovdyrkerlag trav i hans brune undersøgelse, og så snart kommandoen os at stå ved at løbe væk eller skjule! ... Mozes er alvorligt frygtede at Fir'aun !...", protest de andre. Vær i øvrigt Mozes mere bange, hvis hans tilstand nu, underprivilegerede, vil være kendt af den part af imperium af Fir'aun. Mozes føler meget forlegenhed med al denne bitre virkelighed.
"Hvordan hvis vi retfærdigt dræbe ham?!", Foreslå en deltager i mødet. "Ønsker du at dræbe ham foran dem alle?!", Spørger de andre. "Ikke, mener jeg ikke lide det. Vi vil dræbe ham i de næste hemmeligt møde!", Hans svar.
Et par dage derefter, hørt de gode nyheder. "O folk i Israel, det forjættede land har set foran vores øjne! Se lige der!", Råber en mand på samme tid at henvise til en placering på afstand. Alle er glade, hoppe op og ned, smiler og griner gladeligt. Men pludselig atmosfæren bliver øjebliks ro, når nogen siger, "Hvor er Mozes? Alt sammen for denne dag kan jeg ikke se, Mozes ..."
Så en af de doyen svar spontant, "Mozes er færdig med sin pligt ... Han er vendt tilbage til sin Gud ..."
Mozes er virkelig havde aldrig til det forjættede land. Og der er ingen endnu helt at vide, hvordan han forsvinder, indtil dette tidspunkt.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...