Celebrities Sex Tape Exposed!

Εργατική Ένωση

Χρυσό άγαλμα
"Χρειαζόμαστε κάτι να μας curtsey. Κάτι που μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Κάτι που μπορούμε να αισθανόμαστε. Κάτι που μοιάζει πανέμορφο. Η παρουσία του κάτι που τόσο κοντά μας ...", προτείνουμε ένα από αυτά.
"... Είμαστε οι εμπειρογνώμονες σε chiseling την πέτρα. Πρώην εμείς chisel την πέτρα για να οικοδομήσουμε τα παλάτια για Fir'aun, πυραμίδες, και το άγαλμα της Σφίγγας. Και είμαστε έτοιμοι να κάνουν το άγαλμα να είμαστε curtsey!", Έναν εκπρόσωπο από stonecutters εκφράζουν την ετοιμότητά τους για να συμβάλει στο έργο.
Τότε αρχίζουν να συνεργάζονται, βοηθώντας ο ένας τον άλλο στο έργο του κάνοντας curtseyed άγαλμα. Και μετά από μερικές φορές, το άγαλμα curtseyed έχει οικοδομηθεί μεταξύ των οποίων και εύρωστη.
Θα εξετάσουμε amazedly του curtseyed άγαλμα με την πλήρη θαυμασμό. Υπερήφανος εκπέμπουν εντός όλες τις καρδιές τους. Δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο θέμα που πρέπει να πραγματοποιηθούν εάν θα συνεργαζόμενοι μεταξύ τους. Αλλά ξαφνικά ακούγεται μια φωνή από ένα από αυτά, "Το Άγαλμα προσβλέπει τόσο μεγάλη, αλλά εκείνος δεν ΛΑΜΨΗ! Ας έχουμε οργανώσει σε στρώματα του με χρυσό, ως εκ τούτου, αυτό θα το δούμε πιο υπέροχο από αγάλματα της ιδιοκτησίας Fir'aun!"
"Ας έχουμε οργανώσει σε στρώματα του με χρυσά! Ας έχουμε οργανώσει σε στρώματα του με χρυσά !...", φωνάζει τους σχεδόν ταυτόχρονα. Οικειοθελώς, καθένα από αυτά καθιστά ορισμένες από χρυσό, για τους λόγους της πραγματοποίησης ένας ευγενής στόχος. Μερικοί άνθρωποι καταστήσει τους χρυσό jewelries. Ορισμένοι από τους άλλους ανθρώπους δωρίσουν τα χρυσά νομίσματα, που έχουν ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση πόρων που συλλέγονται κατά τη στιγμή που οι εργασίες για την αυτοκρατορία του Fir'aun. Έτσι θα λιώσει τους χρυσό, και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για να διοργανωθούν από τους στρώματα curtseyed άγαλμα.
Μετά από αυτό auriferous άγαλμα είναι συμπληρωμένο, τότε θα δει πολύ χαρούμενος και λήψης κατά τη διάρκεια της γιορτής έχουν ημέρες. Γιορτάστε της νίκης τους. Γιορτάστε της ανεξαρτησίας τους. Γιορτάστε από μεγάλες ελπίδες να τα νέα τους ζωή στο μέλλον.

Fury
Mozes εκφράζει την έκπληξη και fulminate, βλέπε τον εορτασμό των ανθρώπων του Ισραήλ. "Είναι πολύ ξεδιάντροπη και Ετυμολογία! Έχω αυτές τις ημέρες, στην κορυφή του βουνού, chisel η λιθογραφία, φθαρμένων, ώστε ολόκληρο το μέρος του σώματος μου να κουραστεί? Ενώ κάνουν το κόμμα!", Mozes growl.
Θεωρούμενο από αυτόν το χρυσό άγαλμα σηκωθούν πολυτέλεια στους εορτασμούς, και σταδιακά κορυφωθεί το Mozes dander. Με τον υποσυνείδητο νου, Mozes ομολογήσω ότι ο bas ανακούφισης αποτέλεσμα, από την πλευρά της ποιότητας, δεν είναι τίποτε σε σύγκριση με το αποτέλεσμα του λαού του Ισραήλ bas ανακούφισης.
Πραγματικά, αυτοί οι άνθρωποι του Ισραήλ αποτελείται από ανυπομονούν καστόρων και κάποια από αυτά είναι εμπειρογνώμονες στον τομέα της εργασίας τους αντίστοιχα. Ενώ Mozes, δεδομένου ότι το παιδικό του συνηθίσει ζουν στο παλάτι κυκλώματα, με όλες τις ευκολίες και τις ανέσεις. Mozes ίσως μόνο εμπειρογνώμονα που οδηγεί στην εξέγερση της, και ότι ακόμη και περιορίζεται μόνο σε οδηγεί στο sneaks τρέχουν μακριά - madcap εκκένωσης και δεν είναι κατασκευασμένα.
Mozes βιαστούμε για να επιστήσω κοντά στο χρυσό άγαλμα, γροθιά και στη συνέχεια το άγαλμα πολλές φορές με την πέτρινη πλάκα του «Ο Θεός του άρθρου». Το άγαλμα εξακολουθούν να σταθεί χωρίς διακοπή, ενώ του «Ο Θεός το άρθρο,« δυστυχώς κατανεμημένες ώστε να αποδειχθούν ορισμένα κομμάτια.

Εμφύλιος Πόλεμος
"Ποιος να διαμένουν στο πλευρό μου, έτσι Ιεχωβά θα κερδίσει τους! Και που κάνουμε επέστρεψε στην αντιρρήσεις μου, έτσι Ιεχωβά θα τους καταστρέψουν!", Mozes δώσει το τελεσίγραφο.
Στη συνέχεια, οι πρόσφυγες είναι πέρα σε δύο ομάδα. Ορισμένα από τα άτομα που είναι ανήσυχοι με Mozes' ανάθεμα »(ή εκφοβισμό Mozes), την εκ νέου προσχώρησή του οπίσθιου Mozes. Στη συνέχεια Mozes εντολή του οπαδούς αμέσως στο φαρδύ και κάνουν την απόσταση από την ομάδα idolatries του fetish.
"Το ύψος τους πολύ πολύ, να έχουμε πάντα συναγερμού και εξοπλίζει τους εαυτούς μας, εάν σε οποιοδήποτε μεταγενέστερο χρόνο θα σχέδιο επίθεσης σε όλους μας!", Mozes προσπαθήσει να προωθήσει και να εκφοβίσει οπαδούς του ναι, ότι θα κρατήσει για πάντα τα μάτια εκδορά να αντιμετωπίσουν κάθε χειρότερο σενάριο, το σενάριο που έχουν σχεδιαστεί από Mozes.
Μέχρι να φτάσει η κατάλληλη στιγμή, Mozes πω στους οπαδούς του, "Ιεχωβά έχουν εντολή να τους καταστρέψουν όλους! Και μην αφήσετε μόνο αν κατά ένα μόνο από αυτούς να linger!"

Λαογραφία
"Παππού, παρακαλούμε να μας πείτε, πώς μπορεί πρώην Mozes δωρεάν το έθνος μας από τη δουλεία Fir'aun ... Επίσης παρακαλούμε να μας πείτε, πώς πρώην Fir'aun μαζί με όλα του τα τάγματα έχουν τυλίχθηκε από Θεού ...", ρωτήσω λίγα εκείνα τα παιδιά σε ένα παλιό παππού. Η παππού του ανασύρσεων αναπνοή για μια στιγμή και τότε να αρχίσουν να αφηγούνται τη λαογραφία με εκείνες που αθώα παιδάκια.
Doyens Όλοι ξέρουν τι ήταν στην πραγματικότητα είχε συμβεί σε εκείνες τις περιόδους της πλήρους mayhem. Όλες οι πικρές αναμνήσεις ποτέ δεν θα μπορούσαν να πέσουν σε λήθη. Ότι στο παρελθόν είχαν άθλους που συνίστανται σε εργασίες για την αυτοκρατορία του Fir'aun. Είχαν στο παρελθόν τη ζωή σε αφθονία. Όμως, τώρα, τη ζωή τους αισθάνονται χειρότερα ακόμα και από τη ζωή των σκλάβων. Αυτές είναι στην πραγματικότητα οι δούλοι Mozes. Πραγματικά, κατά τη διάρκεια μέσω χρόνια είναι δουλεία με κενός όνειρο του ότι πονηρό Mozes. Είναι, μάλιστα, να "την τιμή" να κατακρεουργήσει τους δικούς τους αδελφούς και αδελφές - άνδρες, γυναίκες και παιδιά - για χάρη της Mozes και του Ιεχωβά. Τα χέρια τους ποτέ bespattered με αίμα, και επίσης έχουν το μερίδιο και ρόλο σε όλα αυτά stupidities!
Κατά μέσω χρόνια τρέχει μακριά από Fir'aun στρατιωτική συνεχίσει. Mozes είναι πολύ έξυπνοι για να παραδώσει μια διάλεξη, αλλά αυτός είναι στην πραγματικότητα το πιο παράνοια! Κακή πνεύμα ήταν όλα αληθινά! Αν Fir'aun έχουν ηττηθεί, τότε γιατί αυτοί εξακολουθούν να τρέχουν μακριά; Γιατί πάντα κρύβονται; Γιατί πάντα πάπια από κάθε Fir'aun βασίλειο περιοχή; Γιατί πάντα ζουν νομαδική;
"... Όταν όλοι οι άνθρωποι του Ισραήλ φθάσουν στην άλλη πλευρά, επομένως, ότι εκτός της θάλασσας, στη συνέχεια εκ νέου στην συμμετάσχουν ξανά μία, και engulf Fir'aun μαζί με ολόκληρο το διμοιρίες του ...", λέει ο παππούς ψέμα. Ψέμα για τις πολλές φορές. Δεν ξέρω μέχρι πότε θα πρέπει να ζουν σε συνεχή ψευδών;

Η υπόσχεση της γης
"Mozes είναι lunatic! Μέσω χρόνια, εμείς μόλις που κυκλοφορούν aimless σε αυτό το έρημο!", Η διαμαρτυρία ενός συμμετέχοντος σε μυστική συνεδρίαση. "Αυτό είναι σωστό! ... Mozes είναι η lunatic που super-παρανοϊκό! ... Κάθε φορά που αισθάνεστε Mozes είδαν το στρατό των Fir'aun, εντολή να προχωρήσουμε με τρόπο περίπου! ... Ακόμα δεν σπάνια Mozes αισθητές έχετε ακούσει το Fir'aun διμοιρίες trot εξέθεσε στις καστανές μελέτη και, στη συνέχεια, σύντομα, για να σταθεί στο πλευρό μας να τρέχει μακριά ή κρύβονται! ... Mozes είναι σοβαρά φοβόταν να Fir'aun !...", διαμαρτυρίας των άλλων. Να είναι στην πραγματικότητα πιο Mozes φοβούνται αν ο όρος σήμερα, υποβαθμισμένες, θα είναι γνωστά από το κόμμα της αυτοκρατορίας των Fir'aun. Mozes αισθάνονται πολύ δύσκολη θέση με όλες αυτές τις πικρές πραγματικότητες.
"Πως αν θέλουμε δίκαια τον σκοτώσει;!", Προτείνει ένας συμμετέχων στη συνεδρίαση. "Θέλετε τη θανάτωσή του, μπροστά από όλα αυτά;!", Ζητά από τα άλλα. "Δεν εννοώ ότι δεν ήθελε. Εμείς θα τον σκοτώσει στο επόμενο μυστική συνάντηση!", Την απάντησή του.
Λίγες μέρες, στη συνέχεια, άκουσε τα καλά νέα. "Ο λαός του Ισραήλ, η υπόσχεση της γης έχουν δει μπροστά στα μάτια μας! Κοιτάξτε εκεί!", Φωνάζει ένας άνθρωπος ταυτόχρονα κάνει αναφορά σε μια θέση στην απόσταση. Όλοι ευτυχείς, άλμα πάνω και κάτω, χαμόγελο και γέλιο ελαφρά τη καρδία. Αλλά ξαφνική ήρεμη ατμόσφαιρα γίνεται στιγμιαία, όταν κάποιος λέει, «Πού είναι Mozes; Όλοι μαζί του την ημέρα αυτή δεν βλέπω Mozes ..."
Στη συνέχεια μία από τις απαντήσεις doyen αυθόρμητα, "Mozes έχει τελειώσει το καθήκον του ... Έχει επέστρεψε στον Θεό ..."
Mozes είναι πραγματικά δεν είχε ποτέ στην Γη. Και υπάρχει πραγματικά κανείς δεν ξέρουμε ακόμη πώς θα εξαφανίζεται, μέχρι αυτή τη στιγμή.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...