Celebrities Sex Tape Exposed!

Трудово съюз

Златен Статуя
"Ние се нуждаем от нещо, което да сме curtsey. Нещо, което ние можем да поддържате връзка. Нещо, което ние можем да се чувстват. Нещо, което изглежда красива. Нещо, което за присъствието си толкова близо до нас ...", предлагаме един от тях.
"... Ние сме експерти в chiseling на камък. Erstwhile ние chisel камъкът да построи за Fir'aun дворци, пирамиди, както и статуя на Сфинкс. И сме готови да направят статуя да сме curtsey!", Представител от stonecutters изразяват готовност да имат принос в проекта.
Тогава те започват да си сътрудничат, помагат взаимно в проекта на вземане на curtseyed статуя. И след известно време, за curtseyed статуя е построен сред тях здраво.
Те гледам в amazedly на curtseyed статуя с пълно възхищение. Горд отделят в рамките на всички от сърцата си. Няма нищо невъзможно въпросът да бъде реализирана, ако те биха оказали съдействие една на друга. Но изведнъж изслушани един глас от един от тях, "Уставът изглежда толкова голям, но той не sparkle! Нека Ние организираме пластове в него злато, следователно той ще се види повече, отколкото прекрасни статуи собственост на Fir'aun!"
"Нека Ние организираме в слоя му злато! Нека Ние организираме пластове в него златни !...", Да ги почти по същото време. Доброволно, като всеки от тях прави някои от техните злато в името на една благородна цел реализирането с. Някои хора правят своите златни jewelries. Някои от другите хора дарят своите златни монети, които са резултат от техните спестявания, събрани по времето, когато те са били работят за империята на Fir'aun. Така че те разтапят си злато, и после да уредите, използвани в слоя им curtseyed статуя.
След това auriferous статуя е завършен, направени, а след това те вижда много щастливи и по време на празника са дни. Празник на тяхната победа. Празник на тяхната независимост. Празник на големи надежди на новия си живот в бъдеще.

Fury
Mozes е много изненадан и Гърмящо, вижте отбелязването на тези хора от Израел. "Те са много shameless и ungrateful! Имам тези дни, на върха на планината, chisel на lithograph, носен по-така, цялата част на тялото ми се уморяват; докато те са на вземане на партията!", Mozes growl.
Погледнат от него златна статуя на стойката до луксозните сред тържества, както и постепенно culminate на Mozes dander. В изказването си подсъзнание има предвид, Mozes confess, че неговата барелеф резултат от аспектите на качеството, не е нищо в сравнение с резултата от народа на Израел барелеф.
Наистина, тези хора на Израел се състои от жадуват beavers и някои от тях са експерти в областта, съответно тяхната работа. Докато Mozes, тъй като детството той свикне живее в двореца среди, с всички съоръжения и удобства. Mozes може би само водещи експерти в бунта, и че дори само водещи sneaks в вървят далеч - madcap евакуация и не е правилно построени.
Mozes наплив за да съставят близо до златото статуя, а след това на латински статуя много пъти с каменна плоча на неговия "Бог статия". Уставът остават стоят unbroken, докато си "Бог статия" За съжаление разпределени така да се окажат някои парчета.

Гражданска война
"Кой да живеят в моята страна, като по този начин Йехова ще спечели тях! И които го върнат, да се противопоставят на мен, като по този начин Йехова ще ги унищожат!", Mozes даде ultimatum.
После, на бежанци, освен станат две групи. Някои от хората, които са Загрижена с Mozes "anathema" (или Mozes заплахи), отново се присъединят към задните Mozes. После Mozes команда последователите му незабавно да се намалят в насипно състояние и да направи разстоянието от групата idolatries на фетиш.
"Техния размер доста много, ние винаги трябва да предупредим, и ръката си, ако по-късно по всяко време те ще план за нападение на всички нас!", Mozes опитват да започва и заплашване последователите си, така че те винаги ще се задържат на очите одрани да се изправи всички най-лошия възможен случай, сценарият, които са били проектирани от Mozes.
До точното време пристига, Mozes последователите си да казват, "Свидетелите са команда нас, за да ги унищожат всички! И не напускат над макар че едва една от тях да linger!"

Фолклор
"Велик, моля, кажи ни, как са били Mozes могат свободно нашия народ от Fir'aun робство ... Също така моля, кажи ни, как са били Fir'aun заедно с всички свои отбора са engulfed от Бог ...", попитайте тези малки деца на възраст дядо. А Дядото замятания си дъх за момент и след това започнете да narrate на фолклора на тези невинни деца.
Всички doyens знам какво е в действителност се е случило в тези периоди на пълно на mayhem. Всички горчиви спомени никога не биха могли да попаднат в oblivion. Това те са били преди това, състояща се от labors които работят за империята на Fir'aun. Те са били живот в изобилие. Но сега, живота си почувствах-лошо дори от живота на роби. Те са в действителност са Mozes роби. Наистина, по време чрез година те са enslaved от vacuous ден-мечта на този Картинка Mozes. Те дори имат "честта" да избиването собствените си братя и сестри - мъже, жени и деца - за по-голяма Mozes и неговият Йехова. Ръцете си са били bespattered с кръв, а също и те имат дял и роля в цялата тази stupidities!
По време чрез година те пускат далеч от Fir'aun военни преследват. Mozes са много умни да изнесе лекция, но той е всъщност най-много параноя! Лошо-будно всички те са били истински! Ако Fir'aun са били победен, то защо те все още тече веднага? Защо те винаги се скрие? Защо те винаги патица изложени от всеки Fir'aun царство област? Защо те винаги живи nomadic?
"... Когато всички хора на Израел се стигне до другата страна, като по този начин, че освен на морето и отново да се присъедини отново в един и engulf Fir'aun заедно с цялото си отбора ...", т.е. дядо untruth. Лъжата за много пъти. Не знам, докато се, когато те трябва да живеят в постоянен falsehood?

В Обетована земя
"Mozes е lunatic! Чрез година ние сме едва в циркулацията aimless в тази пустиня!", Протест участник в тайна среща. "Това е вярно! ... Mozes е lunatic които супер-параноик! ... Всеки път, Mozes считате, че са видели армията на Fir'aun, той команда от нас да вземе около пътя! ... Дори и не рядко се чувствах Mozes са чували за Fir'aun отбора trot изложени в неговия кафяв проучване, а след това веднага след команда от нас да да тече веднага или скриете! ... Mozes е сериозно да се страхуват, Fir'aun !...", протест на други хора. Бъдете в действителност Mozes страхуват повече, ако състоянието му сега, необлагодетелстваните, ще бъде известно, от страна на империята на Fir'aun. Mozes се чувстват много embarrassment с цялата тази горчива реалност.
"Как, ако искаме justly го убие?!", Предлага един участник в срещата. "Желаете ли убиването му пред всички тях?!", Поиска от други хора. "Не, аз не означава, че искате. Ние ще го убие в следващата среща тайно!", Неговият отговор.
Няколко дни след това, изслушване на добри новини. "За народа на Израел, Обетована земя са имали пред нашите очи! Погледни там!", Да мъж в същото време се прави позоваване на място в разстояние. Всеки човек щастлив, скача нагоре и надолу, усмивка и смях прибързано. Но внезапно атмосферата става моментно затишие, когато някой казва, "Къде е Mozes? Всички заедно на този ден аз не виждам Mozes ..."
Тогава един от doyen отговори спонтанно, "завърши Mozes си ... Той е върната си Бог ..."
Mozes е наистина никога не са за Обетована земя. И няма дори и една наистина знае как той изчезва, до този момент.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...