Celebrities Sex Tape Exposed!

Labor unionen

Gold Statue
"Vi behöver något att vi Curtsey. Något som vi kan nå. Något som vi kan känna. Något som ser magnifik. Något som hans närvaro så nära oss ...", föreslå en av dem.
"... Vi är experter på chiseling stenen. Dåvarande vi mejsla i sten för att bygga palats för Fir'aun, pyramider, och statyn av Sphinx. Och vi är beredda att göra en staty att vi Curtsey!", En företrädare från stonecutters uttrycka deras benägenhet att få bidrag i projektet.
Då de börjar samarbeta, hjälpa varandra i projektet gör i curtseyed staty. Och efter några gånger, curtseyed statyn har byggt bland dem robust.
De ser till amazedly av curtseyed staty med full beundran. Proud släpper ut inom alla sina hjärtan. Det finns ingenting omöjligt fråga som skall förverkligas om de skulle samarbeta med varandra. Men plötsligt hörde en röst från en av dem, "statyn ser så fantastiskt, men han har inte gnistan! Låt arrangerar vi i skikt Honom med guld, därav Han kommer att ses mer fantastisk än statyer egendom Fir'aun!"
"Let arrangerar vi i skikt Honom med guld! Låt arrangerar vi i skikt Honom med guld !...", skrika dem nästan samtidigt. Frivilligt, var och en av dem gör några av deras guld för att förverkliga ett ädelt syfte med. Vissa människor gör sitt guld jewelries. Vissa av andra människor donerar sina guldmynt, som följd av sitt insamlade besparingar när de arbetar för imperium av Fir'aun. Så de smälter deras guld och sedan användas till att ordna i skikt deras curtseyed staty.
Efter att auriferous statyn är färdig gjort, då de sett mycket glad och göra firandet under få dagar. Fira av deras seger. Fira av deras oberoende. Fira av stora förhoppningar för sina nya liv i framtiden.

Fury
Mozes är mycket förvånad och ljunga, se firandet av dessa människor i Israel. "De är mycket skamlösa och otacksam! Jag har dessa dagar, på toppen av berget, mejsel de Lithograph, utnötta så hela den delen av min kropp tröttna, samtidigt som de gör partiet!", Mozes morrande.
Sett till honom guldet statyn stå upp lyx bland firandet, och successivt kulminera den Mozes ilska. I hans undermedvetna sinne, Mozes erkänna att hans bas-relief resultat från kvalitetsaspekt, är ingenting i jämförelse med resultatet av Israels folk bas-relief.
Sannerligen, de människor i Israel bestå av ivriga bäver och några av dem är expert på sina respektive arbetsområden. Medan Mozes, sedan barndomen han brukar bo i palats miljö, med alla faciliteter och dess faciliteter. Mozes kanske bara expert på ledande upproret, och att till och med bara begränsad till ledande sneaks i kör iväg - våghals evakuering och inte vara korrekt konstruerade.
Mozes kapplöpning om att dra nära guldet statyn och sedan punch statyn många gånger med sten platta av hans "Gud artikel". Statyn är fortfarande stå upp obruten, medan hans "Gud artikeln" tyvärr fungerar så att bli några stycken.

Civil War
"Vem vill vistas på min sida, alltså Jehovah kommer att vinna dem! Och som gör återvänt för att motsätta mig, alltså Jehovah kommer att förstöra dem!", Mozes ge ultimatum.
Sedan flyktingarna är förutom bli två. Några av de människor som är oroliga med Mozes "styggelse" (eller Mozes hotelser), åter ansluta bakre Mozes. Sedan Mozes kommandot hans anhängare omedelbart att skära loss och gör avståndet till gruppen idolatries av fetisch.
"Deras belopp ganska mycket, vi måste alltid alert och beväpna oss själva om senare när som helst kommer de att planera att attackera oss alla!", Mozes försöka inleda och skrämma hans anhängare så att de alltid kommer att hålla i ögonen flådd för att möta alla värsta tänkbara scenario, det scenario som är konstruerade av Mozes.
Fram till rätt tidpunkt anländer, Mozes säga till sina följeslagare, "Jehovah har kommandot oss att förstöra dem alla! Och lämna inte över även om bara en av dem att leva!"

Folklore
"Grandpa, berätta för oss, hur tidigare Mozes kan frigöra vår nation från Fir'aun slaveri ... även berätta för oss, hur tidigare Fir'aun tillsammans med alla hans grupper har varit drabbade av Gud ...", be dessa små barn till en gammal farfar. Den farfar drag hans andetag för ett ögonblick och sedan börja berätta om folklore till dessa oskyldiga barn.
Alla doyens veta vad som egentligen hade hänt på dessa perioder av fullt av förödelse. Alla bittra minnen aldrig skulle falla i glömska. Det tidigare de var bestående av labors som arbetar för imperium av Fir'aun. De var tidigare liv i överflöd. Men nu sitt liv kände sig ännu värre än livet av slavar. De kan i själva verket är Mozes slavar. Sannerligen, under genom åren de är förslavade av tom dag drömmer om att listiga Mozes. De ens ha "äran" för att massakrera sina egna bröder och systrar - män, kvinnor och barn - av hänsyn till Mozes och hans Jehovah. Deras händer har någonsin varit bespattered med blod och även de har den del och roll i allt detta stupidities!
Under genom åren de springer ifrån Fir'aun militära fortsätta. Mozes är mycket smart att ge en föreläsning, men han är ju på den mest paranoia! Dålig modig de var alla verkligen! Om Fir'aun har besegrats, så varför de fortfarande köra iväg? Varför de alltid dölja? Varför de alltid anka ut ur alla Fir'aun rike? Varför de alltid lever nomadiska?
"... När alla Israels folk kommer till den andra sidan, så att, bortsett från havet sedan åter gå med igen i en och uppsluka Fir'aun längs med hela hans grupper ...", säger farfar osanning. Lie för många gånger. Vet inte skall till och när de måste fortlöpande lever i lögn?

De lovade Tomt
"Mozes är sinnessjuk! Genom åren är vi bara cirkulerar planlös i denna öken!", Protesterar en deltagare i det hemliga mötet. "Det stämmer! ... Mozes är den dåre som super-paranoid! ... Varje gång Mozes känner har sett den armé av Fir'aun han kommandot oss att ta en väg runt! ... Ännu inte sällan Mozes filt har hört Fir'aun grupper Trot i hans bruna undersökning och sedan snart kommandot oss att stå fast vid att köra bort eller dölja! ... Mozes är allvar befarade att Fir'aun !...", protesterar de andra. Var faktiskt Mozes mer rädd om hans tillstånd nu, underprivilegierade, kommer att bli känd som den part som i riket i Fir'aun. Mozes känner mycket besvär med allt detta bittra verkligheten.
"Så om vi rättvist döda honom?!", Föreslår en deltagare i mötet. "Önskar ni dödar honom framför dem alla?!", Frågar de andra. "Inte menar jag inte så. Vi kommer att döda honom i nästa hemligt möte!", Hans svar.
För några dagar sedan, hörde de goda nyheterna. "O Israels folk, den utlovade mark har sett framför våra ögon! Titta på det!", Ropar en man samtidigt hänvisar till en plats på avstånd. Var glad, hoppar upp och ner, le och skratta lugnt. Men plötsligt atmosfären blivit momentan lugn, när någon säger: "Var är Mozes? Alla längs denna dag ser jag inte Mozes ..."
Och en av de doyen svar spontant, "Mozes har slutat sin tjänst ... Han har återvänt till sin Gud ..."
Mozes är verkligen aldrig till landet. Och det finns ingen ens riktigt vet hur han försvinner, tills denna gång.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...