Celebrities Sex Tape Exposed!

Unió del Treball

Estàtua d'or
"Necessitem una cosa que ens cortesia. Una cosa que ens pot tocar. Una cosa que podem sentir. Una cosa que es veu magnífic. Quelcom que la seva presència tan a prop de nosaltres ...", suggerir un d'ells.
"... Nosaltres som els experts en Cincel la pedra. Antics que l'Cincel de pedra per construir els palaus de Fir'aun, piràmides, i l'estàtua de la Esfinge. I estem disposats a fer l'estàtua a nosaltres cortesia", un representant Stonecutters d'expressar la seva disposició per tenir la contribució en el projecte.
Després que comencin a cooperar, ajudar els uns als altres en projecte fer curtseyed d'l'estàtua. I desprès d'algunes vegades, l'estàtua curtseyed ha construït entre ells robusta.
Es veuen en amazedly de l'estàtua curtseyed plenament amb l'admiració. Orgullós emeten dins de la totalitat dels seus cors. No hi ha res impossible qüestió a materialitzar si es cooperen entre si. Però de cop i volta va sentir una veu des d'un d'ells, "La Estàtua sembla tan gran, però no brillantor! Deixeu que organitzar en capes d'or amb Ell, Ell, per tant, vist més meravellós que la propietat de les estàtues Fir'aun!"
"Que s'organitzi en capes d'or amb Ell! Deixeu que organitzar en capes d'or amb Ell !...", les criden gairebé al mateix temps. Voluntàriament, cadascun d'ells fa part del seu or per a la causa de la realització d'un noble propòsit amb. Algunes persones fan les seves jewelries or. Algunes altres persones de donar les seves monedes d'or, que resulten dels seus estalvis recollits en el moment en què es treball per l'imperi de Fir'aun. Així que fondre seu or i, a continuació, utilitzat per organitzar en capes curtseyed seva estàtua.
Després que l'estàtua aurífera s'ha completat fet, llavors vist molt feliç i que han celebració durant dies. De celebrar la seva victòria. De celebrar la seva independència. De celebrar grans esperances per a la seva nova vida en el futur.

Fúria
Mozes és molt sorpresos i fulminate, vegeu la celebració dels poble d'Israel. "Són molt descarat i desagradecido! Tinc aquests dies, en el cim de la muntanya, la litografia Cincel, dut a terme-per la qual cosa el conjunt de part del meu cos es cansa, mentre que ells estan fent la festa!", Mozes grunyit.
Pel que sembla l'estàtua d'or de peu de luxe entre les celebracions, i progressivament culminar la Mozes caspa. En la seva ment subconscient, Mozes confessar que el seu baix relleu resultat, des dels aspectes de qualitat, no és res en comparació amb el resultat del poble d'Israel baix relleu.
Actualment, les persones d'Israel consisteixen ansiosos de castors i alguns d'ells són experts en la seva tasca sobre el terreny, respectivament. Si bé Mozes, que des de la infància acostumats viure en palau entorn, amb totes les instal · lacions i els seus serveis. Mozes potser sols d'experts en la conducció de la rebel · lió, i que fins i tot només es limita a que espera el seu rival en fuga - MadCap d'evacuació i no estar degudament construïts.
Mozes pressa a punt de treure prop de l'estàtua d'or i, a continuació, l'estàtua de perforació moltes vegades amb la pedra de la placa "Déu article". L'estàtua romandrà de peu ininterrompuda, mentre que la seva 'Déu article «lamentablement trencats per tal d'arribar a ser algunes peces.

Guerra Civil
"Qui no residir al meu costat, per tant, Jehovà a guanyar ells! I que no va tornar a oposar-se a mi, per tant, Jehovà destruirà ells!", Mozes donar l'ultimàtum.
Llavors, els refugiats són, a banda convertir-se en grup de dues. Algunes de les persones que estan ansioses amb Mozes "anatema" (Mozes o intimidació), re-unir-se darrere Mozes. Després Mozes comandament als seus seguidors immediatament a tallar i fer perdre la distància al grup de les idolatrías fetitxe.
"El seu import molt, tenim que siempre alerta i el braç, si després nosaltres mateixos en qualsevol moment que pla per atacar a tots nosaltres!", Mozes tractar de instiga i intimidar als seus seguidors perquè es mantingui siempre en els ulls de pell per fer front a qualsevol pitjor dels casos, l'escenari que han estat dissenyats per Mozes.
Fins al moment arriba, Mozes dir als seus seguidors, "Jehovà ens han comanda per destruir a tots! I no deixar més encara que només un d'ells per quedar!"

Folklore
"Avi, si us plau digui, com pot Mozes anteriorment lliures de la nostra nació de l'esclavitud ... Fir'aun també si us plau digui, com Fir'aun anteriorment juntament amb tots els seus escamots han estat devorats per Déu ...", preguntar els nens petits a un vell avi. L'avi pesques del seu alè per un moment i després començar a narrar el folklore els innocents nens.
Tots els doyens de saber què s'està en el fet que havia ocorregut en els períodes de plena de caos. Tots els amargs records mai podrien caure en l'oblit. Que anteriorment eren consistents en tasques que treballen per l'imperi de Fir'aun. Eren anteriorment la vida en abundància. Però ara, la seva vida va sentir pitjor fins i tot que la vida dels esclaus. Ells de fet, s'estan Mozes esclaus. Actualment, durant al llarg d'anys que estan esclavitzat pel buit d'un dia que son astúcia Mozes. Ells fins i tot tenen "l'honor" a matança dels seus propis germans i germanes - homes, dones i nens - en nom de la Mozes i la seva Jehovà. Els seus mans mai han estat bespattered amb sang, i també tenen la porció i el paper en tot això s'estira!
Durant anys, a través de fugir de Fir'aun militars perseguir. Mozes és molt intel · ligent per oferir una conferència, sinó que és, de fet, en la majoria de la paranoia! Pobres d'esperit són veritablement tots! Si Fir'aun han estat derrotats, llavors per què encara fugir? Per què siempre que amaga? Per què semper l'ànec de cada zona Fir'aun regne? Per quin siempre viure nòmada?
"... Quan tot el poble d'Israel arribar a l'altra part, per tant, que, a banda de mar a continuació, torni a unir-se de nou en un, i enfonsar Fir'aun al llarg de tot amb els esquadrons de la seva ...", diu l'avi falsedat. Mentida per les moltes vegades. No se sap fins quan han de viure en contínua mentida?

La terra promesa
"Mozes és llunàtics! A través d'anys, són prou feines circulen aimless en aquest desert", protesta un dels participants en la reunió secreta. "Això és correcte! ... Mozes és el llunàtics que super-paranoico! ... Cada vegada que se senten Mozes han vist l'exèrcit de Fir'aun, ell ens comandament a prendre forma al voltant! ... Fins i tot no sentia poques vegades Mozes s'han escoltat la Fir'aun esquadrons de trot en el seu estudi de color marró i, a continuació, aviat ens comandament a posar-se dret per fugir o amagar! ... Mozes es tem seriosament a Fir'aun !...", protesta als altres. En el fet de ser Mozes més por, si la seva condició d'ara, menys, serà conegut per la part de l'imperi de Fir'aun. Mozes sento molt vergonya amb tota aquesta amarga realitat.
"Com, si justament matar?", Proposar un participant en la reunió. "Voleu matar en front de tots ells?", Pregunti als altres. "No, vull dir que no com. Anem a matar a la propera reunió secreta", la seva resposta.
Els pocs dies després, va sentir les bones notícies. "El poble d'Israel, la terra promesa han vist davant dels nostres ulls! Mira allà!", Crida un home, al mateix temps, fer referència a una ubicació en la distància. Arreu del món feliç, saltar amunt i avall, somriure i riure alegrement. Però es atmosfera sobtada calma momentània, quan algú diu: "On està Mozes? Al llarg d'aquest dia no veig Mozes ..."
A continuació, un degà de les respostes espontàniament ", Mozes ha acabat el seu deure ... Ell ha tornat al seu Déu ..."
Mozes és realment mai havia a la Terra Promesa. I no n'hi ha una realitat, fins i tot sabent la forma en què desapareix, fins aquest moment.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...