Celebrities Sex Tape Exposed!

Синдикат

Златне Статуе
"Треба да нешто смо кникс. Нешто што ми може додирују. Нешто што бисмо могли осјетити. Нешто што изгледа ве. Нешто да се његова присутност тако близу нас ...", предлажемо један од њих.
"... Ми смо стручњаци у цхиселинг камена. Некада нам сјечиво камен за градњу палаче за Фир'аун, пирамиде, Сфинга и кип. И ми смо спремни да је кип да смо наклон!", Представник од стонецуттерс изражавају своју спремност за су допринос у овом пројекту.
Тада су почели сарађивати, помажући једни другима у изради пројекта од цуртсеыед кип. И након неког времена, у цуртсеыед кип је изграђен међу њима чврстоћу.
Они погледати у амазедлы од цуртсеыед кип с потпуно дивљење. Поносан упутити у року од свих њихових срца. Нема ништа немогуће да ствар буде реализовано ако би они међусобно сарађују. Ипак изненада чуо глас једног од њих, "кип изгледа тако велики, али он не сјаја! Нека ми организовати у слојевима му злато, стога ће видети више чаробан од кипова имовине Фир'аун!"
"Нека ми организовати у слојевима му злато! Нека ми организовати у слојева !...", му злато дозивати их скоро у исто време. Добровољно, сваки од њих чини неке од својих златних ради остваривања једне племените сврхе с. Неки људи оставити њихово злато јеуелриес. Неки други људи донирају своје златне кованице, који резултат штедњу својих прикупљених у време када су се ради о Фир'аун царства. Они растопити њихово злато, а затим се организовати у слојевима њихова цуртсеыед кип.
Након тога златоносан кип је довршен је, а затим су видели врло радо и одлука током прославе дана имати. Слави њихове победе. Слави своје независности. Слави велике наде за њихов нови живот у будућности.

ФУРЫ
Мозес је врло изненађен и бјеснити, види слављење оних Израелаца. "Они су врло циничан и незахвалан! Сам ових дана, на врху планине, сјечиво је литографија, излизан-оут па цео део посустати моје тело, а они су направили парты!", Мозес резање.
Виде му злато кип стојећи међу луксузне прославе, и постепено кулминирати у Мозес љутина. У својој подсвијести ума, Мозес призна да његов Бас-рељеф резултат, са аспекта квалитета, није ништа у односу на резултат Израелаца Бас-рељеф.
Заиста, онима Израелци се састоје од жељан даброви, а неке међу њима су стручни у свом раду односно пољу. Док Мозес, од дјетињства је навикао да живи у палачи миљеу, са свим својим објектима и садржајима. Мозес можда само стручњак у води побуну, и да чак и ограничена само на води снеакс у бјежање - импулзиван евакуацију и не бити исправно конструиран.
Мозес журити о извући близу злата кип, а потом избушити кип много пута с камена плочица његова 'Бог ланак. Кип остати устати непрекинути, а његов 'Бог члан' нажалост покварила тако испада да се неке делове.

Грађански рат
"Кога се налази на мојој страни, тако Јехова ће их побиједити! И који се вратио да се супротставим ми, овако Јехова ће их уништити!", Мозес дати ултиматум.
Након тога, избеглице су поред постати две групе. Неки од људи који су забринути с Мозес' проклетство '(или Мозес застрашивања), поново придружити Мозес истрага. Тада Мозес команду његови следбеници одмах смањити лабав и удаљености у групу идолатриес је фетисх цлуб.
"Њихов износ прилично пуно, морамо упозорити и мишице увек сами ако касније у периоду ће се план за напад свима од нас!", Мозес покушати покренути и застрашити његове присталица, тако да ће увек држати на очима коже на лицу најгорем слуају било који сценарио, сценарио који су дизајнирани тако Мозес.
До право време стигне, Мозес реци да његови следбеници, "Јехова имају наредбу да их уништи све! И не остављају над иако само једна од њих да оклевати!"

Фолклор
"Деда, молимо јавите нам се, како пре Мозес могу бесплатно наш народ из ропства ... Фир'аун Такође молимо да нам рећи, како некад Фир'аун заједно са свим својим скуадс су енгулфед Бог ...", питати оне дјечице на стари деда. Деда потега његов дах на тренутак, а затим почети причати о фолклор на оне НЕДУЖНЕ деце.
Све доыенс се зна шта је у ствари се десило у тим раздобљима пуна злочин. Све горке успомене никад не би могла пасти у заборав. Ово су претходно састоји од лаборс који раде за Царство Фир'аун. Они су претходно живот у изобиљу. Али сада, њихов живот осећао лошије чак и од живота робова. Оне се у ствари су Мозес робови. Заиста, током година кроз које су поробила празан дан-сан који вјештака Мозес. Они су чак и 'част' за покољ властите браће и сестара - мушкараца, жена и деце, - ради његових Мозес и Јехова. Уопште рукама има било каљаве крвљу, и такође су део и улогу у свему томе ступидитиес!
Током вожња кроз године су далеко од Фир'аун војних јурњаве. Мозес јако паметан да се испоручити предавање, али он је заправо у већини парноја! Сиромашан духом су уистину све! Ако Фир'аун је поразио, а затим зашто су још увек побећи? Зашто се увек сакрити? Зашто су увек патка из сваке Фир'аун краљевство подручје? Зашто су увек живе номадски?
"... Кад сви Израелци стићи на другу страну, тако да поред мора поново придружити поново у једној, и обузимати Фир'аун уз цео његов скуадс ...", рећи деда је неистина. Легно за много пута. Не зна се до када су на континуирани живим у лажи?

У обецане земље
"Мозес је луд! Кроз године смо само у аимлесс само кружи ову пустињу!", Протеста учесника у тајни састанак. "То је исправни! ... Мозес је лутка који је супер-параноидан! ... Сваки пут осјетити Мозес сте видели војску Фир'аун, он је наредбу да се тако око! ... Још није ретко осећали Мозес сте чули Фир'аун скуадс изнети у смедја његова студија, а затим команду ускоро нас чекати да се сакрити или побјећи! ... Мозес се озбиљно бојао да Фир'аун !...", протеста другима. Да буде плашити више чињеница Мозес ако његов стање сада, сиромашан, биће познат по странка Царство Фир'аун. Мозес се осећати врло стид и све ове горке стварности.
"Како ћемо праведно ако га убију?!", Предложити учесник састанка. "Да ли желите убивши га испред свих њих?!", Питају остали. "Не, не мислим тако. Ћемо га убити у следећем тајни састанак!", Његов одговор.
Неколку дана потом, чуо добре вести. "О народ Израелов, обећао земљу видјех пред нашим очима! Погледајте тамо!", Поклик човека истовремено упутити на локацију во дале. Сви сретни, скакати горе-доле, осмијех и смијех блитхелы. Али атмосфера Напрасна постати тренутак мирно, кад неко каже: "Где је Мозес? Све заједно од данас не видим Мозес ..."
Тада један од одговора доајен спонтано, "Мозес је завршила његова дужност ... Он је вратио у свога Бога ..."
Мозес се заиста никада није на "обецане земље". И нема ни једна стварно знајући како је он нестаје, све до тог времена.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...