Celebrities Sex Tape Exposed!

Darbo Sąjungos

Auksinė statula
"Mes turime ką mes reveransas. Kažkas, kad mes galime paveikti. Kažkas mes jaustis. Kažkas, kad atrodo puiki. Kažką, kad Jo buvimas taip arti mūsų ...", pasiūlyti vieną iš jų.
"... Mes ekspertų chiseling akmuo. Buvusių mes raižiklis akmens pastatyti rūmus už Fir'aun, piramidės, ir statula Sphinx. Ir mes pasirengę padaryti statulą prie mūsų reveransas!", Atstovas nuo stonecutters išreikšti savo pasirengimą turėti indėlis į šį projektą.
Tada jie pradeda bendradarbiauti, padėti vieni kitiems projekto priėmimo į curtseyed statula. , Ir po keleto kartų, curtseyed statulą pastatė tarp jų ir tvirtas.
Jie žiūri į amazedly iš curtseyed statula su visiškai pasigėrėjimas. Didžiuotis spinduliuoti per visus savo širdyse. Nieko nėra neįmanoma, klausimas būtų įgyvendintas, jei jie būtų bendradarbiaujančios vieni kitus. Tačiau netikėtai išgirdo balsą iš vienos iš jų "," Statula atrodo tokia didelė, tačiau jis nėra linksmam! Tegul mes organizuojame sluoksniais eo su auksu, taigi Jis matė daugiau žavingas kaip statula nuosavybė Fir'aun! "
"Leiskite mums pasirūpinti sluoksniais eo su aukso! Tegul mes organizuojame sluoksniais ipsum auksu !...", šaukti juos beveik tuo pačiu metu. Savanoriškas, kiekviena iš jų teikia kai kurios iš jų aukso vardan realizuoja kilnus tikslas su. Kai kurie žmonės tampa savo aukso papuošalais. Keli jų kitiems žmonėms dovanoti aukso monetos, kurios dėl jų surinktos santaupos tuo metu, kai jie dirba imperiją Fir'aun. Taigi jie išlydyti savo auksą, o vėliau naudojami siekiant organizuoti sluoksniais jų curtseyed statula.
Po to Auksą statula yra užbaigtas padaryti, tada jie matė labai laiminga ir priėmimo švęsti metu turi dienų. Švęskite su savo pergale. Svinēšanai jų nepriklausomumui. Švęskite labai tikisi, kad jų naujas gyvenimas ateityje.

Fury
Mozes labai nustebino ir sprogdinti, matyti, kad švęsti iš tų žmonių, iš Izraelio. "Jie yra labai ciniškas ir nedėkingas! Aš tas dienas, į viršų nuo kalnų, raižiklis litografijos, išsekęs todėl visos dalis mano kūnas nuvargti, kol jie yra gamybos partija!", Mozes urgzti.
Žiūrint per jį aukso statula ištverti prabanga tarp švenčių, ir laipsniškai pasiekti kulminaciją, kad Mozes pyktis. Tais pasąmonės mintis Mozes Wyspowiadać jo bareljefas rezultatas, iš kokybiško, tai nieko palyginus su rezultato dėl izraelitų bareljefas.
Tiesa, tie žmonės, Izraelio sudaro trokšta bebrai, ir kai kurie iš jų yra ekspertas, savo darbe srityje, atitinkamai. Nors Mozes, nuo vaikystės jis pripratę gyventi rūmuose aplinkoje, su visais patogumais ir jos patogumus. Mozes gal tik ekspertą dalyvauti pirmaujančių sukilimo, ir kad net tik apsiriboti pagrindiniais sportbačiai į bėgimas - padūkėlis evakuacija ir neturi būti tinkamai pastatytas.
Mozes blaškytis atkreipti netoli aukso statulą, o tada įrodyti, kad statula kelis kartus su akmens plokštės, iš jo "Dievas straipsnis". Statula toliau atsistoti ištesėtas, o jo "Dievas straipsnis" deja neveikia taip tapti kelis gabalėlius.

Pilietinis karas
"Ką gyvena ant mano pusėje, taigi Viešpaties pergalės jiems! Ir kas tai grąžino protestuoti prieš mane, tokiu būdu Viešpats juos sunaikinti!", Mozes suteikti ultimatumas.
Po to, kad pabėgėliai yra neskaitant tapti dviejų grupių. Kai kurie žmonės, kurie yra nerimas su Mozes "pasmerkimas" (arba Mozes bauginimo), vėl prisijungti prie galinio Mozes. Tada Mozes komandą jo pasekėjų nedelsiant išlaisvinti ir padaryti atstumas iki grupė idolatries iš amuletas.
"Jų suma daugoka, mes visada budriai ir save ranką, jei vėliau, bet kuriuo laiko jie ketina atakuoti mums visiems!", Mozes bandote kiršinti ir bauginti savo pasekėjus, kad jie bus visada laikykite ant akių ir veido oda bet kuriuo blogiausiu atveju, būtų scenarijus, kurie buvo suprojektuoti pagal Mozes.
Tol, kol dešinėje kartą atvykus, Mozes pasakyti, kad jo pasekėjai, "Viešpaties turėti vadovavimo mus sunaikinti juos visus! Ir nepalikite virš nors tik vienas iš jų vėluoti!"

Folkloras
"Gyveno senelis, prašome mums pasakyti, kaip tai anksčiau Mozes galite nemokamai iš mūsų tautos iš Fir'aun vergija ... Taip pat pasakykite mums, kaip anksčiau Fir'aun kartu su visais savo ekipos buvo Sugėrimo pagal Dievo ...", paprašyti tie vaikai į senatvės senelis. Senelis valksmai jo kvėpavimas pro šalį, ir tada pradeda pasakoti folkloro tų nekaltų vaikų.
Visos doyens ką žinau buvo iš tikrųjų nutiko per tuos laikotarpius, pilnas chaosas. Visos karčiųjų atmintys niekada galėtų būti užmirštam. Kad anksčiau jie buvo sudarytas iš labores, kurie dirba už imperiją Fir'aun. Jie anksčiau buvo gyvenime, gausos. Tačiau dabar, savo gyvenimą, jautėsi blogiau net nei gyvenimas vergai. Jie bus iš tikrųjų yra Mozes vergai. Tiesą metu per metus jie yra parduodami į vergiją, padarytais neprasmingas dieną-svajonė, kad gudrumas Mozes. Jie net turi "garbės", kad žudynės savo brolių ir seserų - vyrų, moterų ir vaikų - vardan Mozes ir jo Viešpatį. Jų rankose kada nors buvo bespattered su krauju, ir taip pat jie turi porcija ir vaidmenį visais šio stupidities!
Metu per metus jos pabėgti nuo Fir'aun karinių vykdyti. Mozes yra labai protingas, kad skaityti paskaitą, tačiau jis iš tiesų yra ne daugiau kaip paranoja! Bailus visi jie buvo tikrai! Jei Fir'aun buvo nugalėta, tada, kodėl jie vis dar pabėgti? Kodėl visada slėpti? Kodėl jie visada antis iš kiekvieno Fir'aun karalystė plotas? Kodėl jie visada gyvi klajokliškas?
"... Kai visi žmonės, Izraelio atvyksta iš kitos pusės, taip, kad, išskyrus jūrų ir vėl tapti dar vienu, ir praryti Fir'aun kartu su visa jo ekipos ...", pasakyti, kad senelis neteisybė. Bir už daug kartų. Nežinau, turi iki kada jie turi nepertraukiamai gyvena melas?

Į pažadėtą žemę
"Mozes yra beprotis! Per metus mes tik platinant betikslis šioje dykumoje!", Protesto dalyvio slaptas pasitarimas. "Tai yra teisinga! ... Mozes yra beprotis, kuris super paranoidinės! ... Kiekvieną kartą, Mozes jaučiate matėte kariuomenė Fir'aun, jis mums imtis kelią aplink! ... Net ne retai Mozes veltinis girdėjusi puikautis Fir'aun ekipos į jo rudas mokytis, o tada greitai mums laikytis bėgti arba slėpti! ... Mozes rimtai baiminosi, kad Fir'aun !...", protesto kiti. Būti iš tiesų Mozes daugiau bijo, jei jo sveikatos būklė dabar, neturtingiems, bus žinoma, ar šalis apie imperiją Fir'aun. Mozes jaustis labai varžymasis su visais šio kartaus realijas.
"Kaip jei mes teisingai jį nužudyti?!", Pasiūlys dalyvis posėdis. "Ar pageidaujate, žudymas jam prieš juos visus!", Paprašykite kitų. "Ne, man tai patinka, kad ne. Mes jį nužudyti per ateinančius slaptas pasitarimas!", Savo atsakymo.
Po kelių dienų po to, girdėjau gerų naujienų. "O žmonės su Izraeliu, pažadėjo žemės matėme priešais mūsų akis! Pažiūrėk į ten!", Šaukti vyras tuo pat metu daryti nuorodą į vietą, per atstumą. Laimingus, šokinėti aukštyn ir žemyn, šypsena ir juoku blithely. Tačiau staiga atmosfera tampa akimirksnį ramus, kai kas nors sako: "Kur yra Mozes? Visi kartu šią dieną aš nematau Mozes ..."
Tada vienas iš Senior atsakymai spontaniškai, "Mozes baigė savo pareigą ... Jis grįžo į savo Dievo ..."
Mozes yra tikrai niekados į Žemės žadėtos. , Ir nėra nė vieno, net tikrai žinodami, kaip jis praeina, kol šis laikas.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...