Celebrities Sex Tape Exposed!

Labor Savienības

Zelta statuja
"Mums ir nepieciešams kaut ko mēs curtsey. Kaut, ka mēs varam pieskarties. Kaut, ka mēs varam justies. Kaut ka izskatās lieliskas. Kaut, ka viņa klātbūtne tik tuvu pie mums ...", liecina, viens no tiem.
"... Mēs ekspertiem chiseling akmens. Erstwhile mēs kalts akmens, lai izveidotu PILIS par Fir'aun, piramīdas, un statuja Sphinx. Un mēs esam gatavi darīt statuja, lai mēs curtsey!", Pārstāvis no stonecutters izteikt savas gatavību, ir ieguldījums projektu.
Tad tās sāk sadarboties, palīdzot otra projektu pieņemšanas par curtseyed statuja. Bet pēc kāda laika, curtseyed statuja ir būvēts starp tām Sturdy.
Tās izpētīt amazedly no curtseyed statuja ar pilnībā apbrīnu. Lepni emitē visu to sirdīs. Nekas nav jautājums tiktu realizēts, ja tie sadarbojas otra. Bet pēkšņi uzklausīja balss no viena no tiem, "statuja izskatās tik liels, bet viņš nav dzirkstīt! Ļaujiet mums organizēt slāņos viņam zelta, līdz ar to Viņš novēroja vairāk nekā brīnišķīgs statujas īpašums Fir'aun!"
"Ļaujiet mums organizēt slāņos viņam zelta! Ļaujiet mums organizēt slāņos viņam zelta !...", saukt tos gandrīz vienlaicīgi. Brīvprātīgi, katru no tiem padara dažiem to zeltu dēļ realizējot noble mērķis ir ar. Dažas cilvēku padara to zelta jewelries. Dažas no citiem cilvēkiem ziedot savus zelta monētas, kuru rezultātā no to savāktajiem ietaupījumu laikā, kad tie tika darbu impērija, kas Fir'aun. Tātad tie kausēt to zelta, un pēc tam izmantoti, lai organizē slāņos to curtseyed statuja.
Pēc tam auriferous statuja ir pabeigta veikti, tad viņi ļoti priecīgi un svētku laikā ir dienas. Svinēt savu uzvaru. Svinētu viņu neatkarību. Svinēšanai ļoti cer savu jauno dzīvi nākotnē.

Fury
Mozes tiek ļoti pārsteidza un dārdēt, skatīt svētku no šiem cilvēkiem Izraēla. "Viņi ir ļoti bezkaunīgs un nepateicīgs! Man ir tām dienām, uz augšu kalnu, kalts kā litogrāfija, nolietotu tā visa daļa no mana ķermeņa nogurt, bet tie, kas pusi!", Mozes rūciens.
Redz viņam zelta statuja piecelties luksusa starp svētku un pakāpeniski beidzas ar Mozes dusmas. Viņa zemapziņas prātā, Mozes atzīties, ka viņa bareljevs rezultātā, no aspektu kvalitāti, nav nekas salīdzinājumā ar rezultātu cilvēku Izraēla bareljevs.
Tiešām, šie cilvēki Izraēla sastāv no vēlējusies bebru un daži no tiem ir eksperts savu darbu jomā, attiecīgi. Lai gan Mozes, jo bērnībā viņš pieradis dzīvot pils Milieu, ar visām iekārtām, un tā ērtības. Mozes iespējams tikai ekspertu vadīt sacelšanos, un, ka pat tikai tikai uz vadošajiem sneaks braukšanas prom - trakulis evakuācijas un nav pareizi uzbūvēti.
Mozes skriešanās gatavojas izdarīt tuvumā zelta statuja, un pēc tam perforētām statuja daudzas reizes ar akmens plāksne no viņa "Dieva rakstu". Skulptūras paliek piecelties nepārtraukta, bet viņa "Dieva rakstu" diemžēl sadalīti tā izrādīties dažus gabalus.

Pilsoņu karš
"Kam dzīvot par manu pusē, tādējādi Jehovas uzvarēs viņiem! Un, kas to atpakaļ iebilst pret mani, tādējādi Jehovas būs tos iznīcināt!", Mozes sniedz ultimāts.
Pēc tam, bēgļu ir papildus ir divas grupas. Daži no cilvēkiem, kuri ir nemierā ar Mozes "anathema" (vai Mozes iebiedēšanu), atkārtoti pievienoties aizmugures Mozes. Tad Mozes komandu viņa sekotājiem uzreiz, lai samazinātu mīksti un veiciet attālums līdz grupai idolatries ir fetišs.
"To summu diezgan daudz, mēs esam, lai vienmēr trauksmes un roku paši, ja vēlāk jebkurā laikā viņi plāno uzbrukumu mums visiem!", Mozes izmēģināt sākt un iebiedētu viņa sekotājiem tā, ka tās vienmēr turēt uz acīm āda uz sejas jebkura Worst-case scenārijā, kas ir izstrādājusi Mozes.
Līdz laikā ierodas, Mozes teikt, viņa sekotājiem, "Jehovas ir komanda, lai mēs tos iznīcināt visu! Un netiek atvaļinājuma vairāk, lai gan tikai viens no tiem kavēties!"

Folklora
"Grandpa, lūdzu, pastāstiet mums, kā agrāk Mozes var bezmaksas mūsu tauta no Fir'aun verdzību ... Arī lūdzu, pastāstiet mums, kā agrāk Fir'aun kopā ar visu savu Squads ir engulfed ar Dievu ...", uzdot tiem maz bērnu ar veco vectēva. Vectēva tralējumus viņa elpu uz brīdi un pēc tam sāks stāstīt par folkloras tiem nevainīgu bērniem.
Visi doyens zināt, kas tiek faktiski ir noticis pēc šiem periodiem, kas pilns ar mayhem. Visi rūgto atmiņām nekad varētu nokļūt aizmiršana. , Kas iepriekš tie sastāv no labors, kas strādā impērija, kas Fir'aun. Viņi bija iepriekš dzīves pārpilnību. Bet tagad, to dzīves uzskatīja, pat sliktāka nekā dzīvē vergiem. Tiem jābūt faktiski ir Mozes vergiem. Patiesi, laikā, izmantojot gados tās ir paverdzināja ar tukšs dienu sapņo par to, ka gudrs Mozes. Viņi pat ir "gods", lai masveida savas brāļi un māsas - vīriešu, sieviešu, un bērnu - lai nodrošinātu Mozes un viņa Jehovas. Viņu rokās ir kādreiz bijusi bespattered ar asinīm, kā arī viņi ir daļa un nozīmi visu šo stupidities!
Laika caur gados tās aizbēgt no Fir'aun militāro īstenot. Mozes ir ļoti gudrs, lai piegādātu lekciju, bet viņš faktiski ir ne vairāk paranoja! Vājš dedzīgs tie visi bija patiesi! Ja Fir'aun nav uzvarēta, tad kāpēc viņi vēl aizbēgt? Kāpēc viņi vienmēr paslēpt? Kāpēc viņi vienmēr pīle no katra Fir'aun Karalistes jomā? Kāpēc viņi vienmēr dzīvot portatīvo?
"... Kad visi cilvēki Izraēla iegūtu no otras puses, tādējādi, ka bez jūras tad atkal pievienoties atkal vienu, un aprīt Fir'aun kopā ar visu viņa Squads ...", proti, vectēva meli. Meli par daudzas reizes. Nezinu punktu, līdz dienai, kad tās ir nepārtraukti dzīvo meli?

Apsolītās zemes
"Mozes ir vājprātīgs! Ar gadiem mēs esam tikai cirkulējošo aimless šajā tuksnesī!", Protestējot dalībnieks, kas slepeni sanāksmē. "Tas ir pareizi! ... Mozes ir ārprātīgais, kas super-paranoidālas! ... Katru reizi Mozes jūtas ir redzams armijai Fir'aun, viņš komandu mums, lai uzņemties tā apmēram! ... Pat ne reti Mozes uzskatīja, ir dzirdējis Fir'aun Squads rikši, kas viņa brūns pētījumā, un pēc tam drīz komandu, lai mēs aizstāvam aizbēgt vai paslēpt! ... Mozes nopietni baidījās, lai Fir'aun !...", protesta citus. Esi faktiski Mozes vairāk baidās, ja viņa stāvokli pašlaik, trūcīgākajām, būs zināma puse no impērija, kas Fir'aun. Mozes jūtas ļoti apmulsums ar šo visu rūgto realitāti.
"Kā, ja mēs taisni nogalināt viņam!?", Ierosinās dalībnieks sanāksmē. "Vai jūs vēlētos nogalināt viņam priekšā visiem no tiem?!", Jautā citiem. "Ne, es nozīmē ne tāpat. Mēs nogalināt viņam nākamajā slepeni tikšanās!", Viņa atbildi.
Dažas dienas pēc tam, kad uzklausīti labas ziņas. "O cilvēkiem Izraēla, apsolītās zemes ir redzams priekšā mūsu acīm! Paraugieties šeit!", Bļāviens cilvēks, tajā pašā laikā atsauci uz vietu attālumu. Ikvienam apmierināti, Pārlēkt uz augšu un leju, smaidu un smieties blithely. Taču pēkšņi atmosfērā kļūst par īslaicīgu nomierina, kad kāds saka: "Ja ir Mozes? Visi pa šo dienu es neredzu Mozes ..."
Pēc tam viens no doyen atbildes spontāni, "Mozes pabeidza savu pienākumu ... Viņš ir atgriezies viņa Dievu ..."
Mozes patiešām bija nekad apsolītās zemes. Un nav neviena, pat tiešām zināt, kā viņš pazūd, līdz šim laikam.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...