Celebrities Sex Tape Exposed!

Odborová organizácia

Zlatá socha
"Potrebujeme niečo, čo je nám poklony. Niečo, čo môžeme dotknúť. Něco, čo môžeme cítiť. Něco, čo vyzerá veľkolepý. Niečo, že jeho prítomnosť tak blízko k nám ...", navrhujem jeden z nich.
"... Sme odborníci v Kosenie kameň. Predtým sme Dláta kameňa na výstavbu paláca pre Fir'aun, pyramídy a sochy Sphinx. A my sme pripravení urobiť, aby sme sa sochou poklony!", Zástupca z kameníků vyjadriť svoju pripravenosť na príspevok majú v rámci projektu.
Pak začali spolupracovať, pomáhať jeden druhému pri tvorbe projektu sa curtseyed socha. Po nejakom čase je curtseyed socha bola postavená medzi nimi robustný.
Vyzerajú do amazedly z curtseyed socha s plne obdiv. Čestné vypúšťajú do všetkých svojich srdciach. V tom nie je nič nemožné veci, ktoré majú byť realizovaná v prípade, že by sa navzájom spolupracujú. Ale náhle Počuj hlas z jedného z nich, že "Socha vyzerá tak skvele, ale on nemá iskru! Let usporadúvame vo vrstvách mu zlato, a preto mu bude vidieť viac ako nádherných sôch majetku Fir'aun!"
"Tak sme sa zorganizovať vo vrstvách mu zlato! Let usporadúvame vo vrstvách mu zlato !...", kričať je takmer v rovnakom čase. Dobrovoľne, každý z nich zachytáva niektoré zo svojich zlatých kvôli uvedomujú, ušľachtilý účel. Niektorí ľudia robia ich zlato drahokamy. Niektorí iní ľudia darovať svoje zlaté mince, ktoré vyplývajú z ich zhromaždené úspory v čase, keď bola práca pre ríše Fir'aun. Tak oni melt "svoje zlato, a potom používa pre usporiadanie vo vrstvách ich curtseyed socha.
Po zlatonosnom, že socha je dokončený vystúpil, potom videl veľmi šťastný a aby sa počas osláv dní. Osláviť svoje víťazstvo. Oslávte ich nezávislosť. Oslávte so veľkou nádejou na ich nový život v budúcnosti.

Fury
Mozes je veľmi prekvapený a ostro kritizovať, pozrite sa na oslavu tých ľudí z Izraela. "Sú veľmi nehanbite a nevděčný! Mám tých dní, na vrchole hory, dláta na litografiu, nosená-out, takže celú časť môjho tela unavení, zatiaľ čo oni robia na party!" Mozes bručet.
Očami mu zlaté sochy postáv sa medzi luxusnými osláv, a postupne vrcholí v Mozes zlostné. V podvedomí jeho pamäti, Mozes Pripúšťam, že jeho bas-reliéf Výsledkom je, že z hľadiska kvality, nie je nič v porovnaní s výsledkom Izraelčanom bas-reliéf.
Je pravda, tých ľudí sa skladajú z Izrael radi bobry a niektoré z nich sú vo svojom odbore pracovať resp. Kým Mozes, od detstva bol zvyknutý na život v paláci milieu, a to so všetkými zariadeniami a jeho vybavenia. Mozes možná len v prednej odborník na vzburu, a to dokonca iba obmedzená na vedúci zakrádajú v utíká - ztřeštěnec evakuáciu a nemajú byť vyrobené.
Mozes náhliť asi k tomu blízko zlaté sochy, a potom vraziť sochy niekoľkokrát s kamennou doskou jeho 'Boh článok'. Socha zostane neprekonané vstať, zatiaľ čo jeho 'Boh článok' bohužiaľ členené tak Ukazuje sa totiž, že niektoré figúrky.

Občianska vojna
"Kto sa usadit na mojej strane, a tak Jehova vyhrá to! A kto sa vrátil, aby proti mne, a tak Jehova bude zničiť!" Mozes dať ultimátum.
To Znamená, že utečenci sú mimo stanú dve skupiny. Niektorí ľudia, ktorí sú úzkostliví s Mozes' tabu '(alebo Mozes zastrašovanie), re-pripojiť zadnej Mozes. Pak Mozes velenie jeho nasledovníci okamžite znížiť uvoľnený a vzdialenosť do skupiny idolatries pre fetiš.
"Ich výšku docela hodně, musíme vždy záznamu, ramena a my, ak neskôr, na každom krát budú pláne zaútočiť na každého z nás!", Skúste Mozes začať a zastavili svoje nasledovníkmi tak, že sa budú vždy správať vo bacha na tvár nijaké Worst-case ", scenáre, ktoré boli navrhnuté podľa Mozes.
Dovtedy, kým dorazia v správny čas, Mozes hovoria jeho nasledovníci, "Jehova mať príkaz, aby sme zničili všetky! A neopustí, aj keď len po jednom z nich sa zdržovať!"

Folklór
"Dedo, prosím, povedzte nám, ako sa pôvodne Mozes môžete zadarmo náš národ z otroctva ... Fir'aun Tiež prosím povedzte nám, ako sa pôvodne Fir'aun spolu so všetkými jeho oddiely boli engulfed Boh ...", opýtať tie malé deti, aby starý dedko. Dedko ponorenia jeho dych na chvíľu a potom začnú rozprávať o folklóru na tie nevinné deti.
Všetky doyens vědět, čo bolo v skutočnosti stalo v tých časoch plných chaos. Všetky horké spomienky nikdy by mohla upadnúť do zabudnutia. Že v minulosti boli zložené z práce, ktorí pracujú pre ríše Fir'aun. Tie boli v minulosti život v hojnosti. Teraz sa však ich život cítila ešte horšie než život otrokov. Tí sa v skutočnosti sú Mozes otrokmi. Skutočne, v priebehu rokov prostredníctvom sú zotročovania podľa prázdny deň-sen, že z chytráctví Mozes. Sú dokonca 'česť' na masaker ich vlastní bratia a sestry - muža, ženy a deti - kvôli Mozes a jeho Jehova. Ich ruky sú niekedy bespattered krvou, a aj oni majú podiel a úlohu vo všetkých týchto hloupostí!
Počas rokov sa prostredníctvom utiecť z vojenskej Fir'aun pokračovať. Mozes sú veľmi chytrý dodať prednášku, ale on je v skutočnosti vo väčšine paranoja! Mizerný-odvážneho všetci boli naozaj! Ak Fir'aun boli porazení, tak prečo si ešte utiecť? Prečo sa vždy schovat? Prečo sa vždy prchnout z každej Fir'aun kráľovstvo priestoru? Prečo vždy sa žiť kočovný?
"... Keď všetci Izraelčania sa prísť na druhej strane, teda že okrem mora a potom znova pripojiť znova-v jednom, a pohltiť Fir'aun spolu s celou jeho komanda ...", povedal dedko nepravda. Lež pre mnohé časy. Neviete do kedy sa budú musieť žiť v kontinuálnej faleš?

Krajina zaslíbené
"Mozes je blázon! Prostredníctvom rokov sme len bezvýznamný cirkulujúcej v tejto púšti!" Protest proti účastníkovi v tajnej schôdzke. "To je správne! ... Mozes je šialenec, ktorý super-paranoidná! ... Zakaždým, keď ste videli, Mozes si armáda v Fir'aun, ten príkaz, aby sme na cestu okolo! ... Ani nie zriedkavo Mozes plsti slýchali v Fir'aun komanda predvádzať sa v jeho hloubání, a potom hned príkaz, aby sme v pohotovosti, aby neutiekol, alebo schovat! ... Mozes sa vážne obávali, aby Fir'aun !...", protest proti ostatným. Byť v skutočnosti Mozes viac sa obával, či sa jeho stav teraz, vyděděnci, budú známe do party ríše Fir'aun. Mozes cítiť veľmi rozpaky s tým všetkým horkú realitu.
"Ako keby sme spravodlivo ho zabiť?", Navrhne účastník schôdze. "Chceš ho zabíjanie u všetkých z nich!", Opýtajte sa ostatných. "Nie, myslím, že nie je rád. Budeme ho zabiť v tajnej nasledujúcu schôdzu!", Jeho odpoveď.
Niekoľko dní potom, nepočul dobré správy. "O ľudu Izraela, krajiny zaslíbené sme zaznamenali pred našimi očami! Pozrite sa na tú!", Pokřikovali človek zároveň odkazom na umiestnenie v dalce. Všetci radi, skákať hore a dole, úsmev a smiech vesele. Ale náhle momentálnej atmosfére stala v kľude, keď niekto hovorí: "Kde je Mozes? Všetci spoločne v tento deň nevidím Mozes ..."
Pak jeden z stařešina odpoveďami spontánne, "Mozes skoncila svoju povinnosť ... On sa vrátil ku svojmu bohu ..."
Mozes sa naozaj nikdy do krajiny zaslíbené. A neexistuje ani jedna naozaj vedia, ako sa mu zmizne, až do tejto doby.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...