Celebrities Sex Tape Exposed!

Labor unije

Zlato Kip
"Potrebujemo nekaj Kniks smo. Nekaj, da bomo lahko dotaknem. Nekaj, da se bomo lahko počutili. Nekaj izgleda, da je veličastno. Njegovo prisotnost, da nekaj tako blizu, da nas ...", kažejo, eden od njih.
"... Smo strokovnjaki dleto v kamen. Nekoč smo Dleto kamen za izgradnjo palače za Fir'aun, piramid, in kip Sphinx. In mi smo pripravljeni narediti, da smo kip Kniks!", Predstavnik iz stonecutters izrazijo svojo pripravljenost za so prispevek v projektu.
Potem so začeli sodelovati, pomagati drug drugemu v projekt, izdelavo in curtseyed kip. In čez nekaj časa, je curtseyed kip je zgrajen med njimi Krško.
Izgledajo v amazedly od curtseyed kip s povsem občudovanje. Ponosen oddajajo v vseh njihovih srcih. Nič ni nemogoče zadevo, ki se spoznala, če bi sodelujoči med seboj. Ampak nenadoma zaslišal glas iz enega od njih, "V Statutom izgleda tako veliko, vendar je ne Iskre! Naj vam uredijo v plasti njemu z zlatom, zato bo videl bolj čudovito kot Statue last Fir'aun!"
"Naj mi uredijo v plasti njemu z zlatom! Naj vam uredijo v plasti njemu z zlatom !...", Dovikivati jim skoraj istočasno. Prostovoljno, pri čemer je vsako od njih opravi nekaj svojih zlato zaradi realizacije za namen s plemenito. Nekateri ljudje postanejo njihova zlata jewelries. Nekateri drugi ljudje darujejo njihovih zlatih kovancev, ki so rezultat njihovih prihrankov, zbranih v času, ko so bila dela za imperij iz Fir'aun. Torej so taline njihovo zlato, in se nato uporabile za uredijo v plasti njihovih curtseyed kip.
Po tem Zlatonosan kip, ki se zaključi, nato pa so opazili zelo srečen in v času praznovanj, ki so dneh. Praznuje njihove zmage. Praznuje njihovo neodvisnost. Praznujejo velik upa, da bo njihovo novo življenje v prihodnosti.

Biljard palica Fury
Mozes izraža začudenje in Bjesniti, glej praznovanju teh ljudi Izraela. "Oni so zelo Sramota in nehvaležno! Imam tiste dneve, na vrhu gorskega, Dleto je litografija, ki jo nosite-out, da celoten del mojega telesa utrudijo; medtem ko so izdelavo stranka!", Mozes Rezanje.
Videl, ki ga zlato kip stand up luksuznega med proslavami, in postopno doseči vrh z mozes dander. V svoji podzavesti um, mozes priznam, da je njegova Bareljef Posledica tega je, z vidika kakovosti, ni nič v primerjavi z rezultatom ljudje Izrael ploski relief.
Zdaj, ti ljudje Izrael sestavljajo poželjiv bobri in nekatere med njimi so strokovnjaki na tem področju njihovega dela. Medtem ko mozes, od otroštva je navajeni živeti v palači milieu, z vsemi objekti in njeno podeželje. Mozes Mogoče samo strokovnjak za vodilni položaj v upor, in da celo samo omejen na vodilnih sneaks v bežijo - Impulzivan evakuacijo in ne bodo pravilno sestavljeno.
Mozes o hitenja, da izdela blizu zlata kip, nato pa punch je kip kolikorkrat s kamnitih tablice njegovega "Bog članek". Je kip še vedno stojijo nelomljivo, medtem ko je njegov "Bog članek" lomljeni žalost tako izkaže, da je nekaj kosov.

Državljanske vojne
"Kdo pa stalno prebivališče na moji strani, zato bodo Jehovove win them! In kdo ne bi nasprotovanja mi vrne, tako Jehovove bo uničil jih!", Mozes dati ultimata.
Takrat, begunci so narazen postanejo dve skupini. Nekateri ljudje, ki so vznemirjeni, z mozes "škodljiva" (ali mozes zastraševanja), ponovno pridruži zadnje moreš. Potem mozes ukaz njegove spremljevalce takoj za zmanjšanje v razsutem stanju in da je razdalja v skupino idolatries za fetiš.
"Njihov znesek precej velik, moramo vedno opozarjanje in vejo sami, če na kateri koli poznejši čas ti bo načrt za napad na vse nas!", Ali lahko poskusite sprožiti in ustrahujejo njegove spremljevalce, tako da bodo vedno na očeh odrte za obraz kateri koli najslabšega primera, s scenarijem, ki so bili projektirani, ki ga moreš.
Dokler je pravi čas prispe, ali lahko rečem, da njegovi nasledniki, "Jehovove so ukaz, da nas uničijo vse! In ne pustite, čeprav le nekaj več kot eno od njih obdržati!"

Folklor
"Dedek, prosimo, da nam poveste, kako se prej mozes lahko prosto naš narod iz Fir'aun suženjstva ... Prav tako vas prosimo, da nam poveste, kako se prej Fir'aun skupaj z vsemi njegovimi ekip so bili engulfed ga prosi Boga ...", tiste, otročiči, da star dedek. Njegovega deda izvlekov se dih za trenutek in nato začne Povedati je folklora tistim, ki so nedolžne otroke.
Vse doyens veš, kaj je bilo v resnici se je zgodilo v teh obdobjih polne Zločin. Vsi grenkih spominov nikoli lahko spadala v pozabo. , Da so bili prej sestavljeni iz labors za imperij, ki delajo z Fir'aun. Oni so bili prej življenje v izobilju. Ampak sedaj, njihova življenja je menil, celo slabši od življenje sužnjev. So se v resnici so mozes sužnje. Res, med leti skozi so zasužnjenih z Prazen dan-sanje, da zviti moreš. Ti so celo "čast" za pokol lastne brate in sestre - moške, ženske in otroke - zaradi mozes in njegov Jehovove. Njihove roke so kdaj bili Kaljav s krvjo, in tudi oni so del in vlogo pri vsem tem stupidities!
V letih so s pomočjo pobegnil iz Fir'aun vojaške opravljati. Mozes zelo pameten, da dostavijo predavanje, vendar je v resnici pri večini paranoja! Malodušan so bili vsi resnično! Fir'aun, če so bili premagani, potem, zakaj so še vedno pobegnil? Zakaj so vedno skriti? Zakaj so vedno raco iz vsake Fir'aun kraljestvo področju? Zakaj mobilnih vedno živi?
"... Ko vsi ljudje pridejo v Izrael na drugi strani, tako da poleg morja nato ponovno pridruži še enkrat v eni, in Obuzimati Fir'aun skupaj s celotno svojih ekip ...", pravi dedek neresnico. Lie za kolikorkrat. Ali ne veš, dokler se, ko so za neprekinjeno živijo v laž?

V obljubljeno deželo
"Mozes je norec! Z leti smo šele pred kratkim v obtoku Besciljan v tej puščavi!", Protesta proti udeležencu v skrivnem srečanju. "To je pravilen! ... Mozes je norec, ki nado-paranoičen! ... Vsak čas mozes počutim se je vojska Fir'aun, je ukaz, da nas prevzame obratno! ... Tudi ni redko mozes klobučevine so slišal Fir'aun ekip Odkrivati v svoji študiji rjava, in nato ukaz, ko nas k pripravljenosti, da pobegnete, ali skrij! ... mozes se resno bali, da Fir'aun !...", protest drugi. Se v resnici mozes več strah, če njegovo stanje sedaj, revnejše, se bo z znano stranko imperij iz Fir'aun. Mozes počutim zelo zadrege z vsem tem grenak realnosti.
"Kako bomo, če ubij ga Pravično?!", Predlaga vsak udeleženec na seji. "Želite ubijanje ga pred vsemi od njih?", Se posvetujte z drugim. "Ne, mislim, da ni všeč. Ubij ga bomo v naslednjem sestanku skrivnost!", Njegov odgovor.
Čez nekaj dni potem, slišal dobre novice. "O ljudje Izrael, v obljubljeno deželo so videli pred našimi očmi! Poglej tja!", Dovikivati človek hkrati sklicevanje na mesto v daljavi. Vsi srečni, skoči gor in dol, nasmeh in smeh blithely. Ampak Momentalan nenadne ozračje postane mirna, ko nekdo reče, "Kje je lahko? Vse vzdolž tega dneva ne vidim mozes ..."
Nato je eden od odgovorov Doajen spontano, "mozes je končal svojo dolžnost ... On se je vrnil v svoj Bog ..."
Mozes se resnično ni nikoli v Promised land. In ni niti enega res vedela, kako mu izgine, dokler v tem času.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...