Celebrities Sex Tape Exposed!

Трудовий союз

Золота статуя
"Нам потрібно те, щоб ми реверанс. Дещо ми можемо зупинитися. Кое-що ми можемо відчувати. То, що виглядає чудовим. Те, що його присутність так близько до нас ...", запропонувати одну з них.
"... Ми є експертами в вскривающій каменю. Нема коли ми довбати камінь будувати палаци для Fir'aun, пірамід і статуї Сфінкса. І ми готові зробити статую для нас реверанс!", Представник Від каменярів висловити свою готовність мати внесок у проект.
Потім вони почали співпрацювати, допомагати один одному у проекті виготовлення curtseyed статуя. А через деякий час, curtseyed статуя збудував серед них міцна.
Вони дивляться на amazedly з curtseyed статуя з повним захопленням. Гордий викидають в рамках всіх своїх серцях. Існує нічого неможливого питанням, який повинен бути реалізований, якщо вони будуть співпрацювати одне з одним. Але раптом почув голос одного з них, "Статуя виглядає настільки великий, але він не вражала! Нехай ми організовуємо в верств йому золото, тому він буде розглядатися в більш ніж чудові статуї власності Fir'aun!"
"Нехай ми організовуємо в верств йому золото! Нехай ми організовуємо в верств йому золоті !...", кричать вони майже одночасно. Добровільно, кожен з них робить деякі їх золота в ім'я досягнення шляхетної мети с. Деякі люди роблять своє золото jewelries. Ряд інших людей пожертвувати свої золоті монети, які приводять їх зібрані заощадження в той момент, коли вони були працювати на імперію Fir'aun. Так вони розплаву їх золотом, а потім використані для організації в шарах їх curtseyed статуя.
Після цього золотоносний статуя завершено зробив, то вони бачили дуже щасливими і зробити в ході святкування мають днів. Святкування своєї перемоги. Святкування своєї незалежності. Фестиваль великих надій на їх нового життя в майбутньому.

Лють
Мозеша очень здивовані і сяяли, див у святкуванні цих людей Ізраїлю. "Вони дуже нахабний і неблагодарний! Я ті дні, на вершині гори, стамеска літографії, зношених так всі частини мого тіла втомлюється, в той час як вони це роблять вечірку", Мозеша ричаніе.
Коли дивитися на нього золоту статую встати серед розкішних урочистостей, і поступово завершиться Мозеша злість. В його підсвідомості увазі, Мозеша зізнатися, що його барельєф результаті, з аспектів якості, це ніщо в порівнянні з результатом народ Ізраїлю барельєф.
Воістину, ці люди Ізраїлю складаються з прагнуть бобри, і деякі з них є експертом в своїй роботі на місцях, відповідно. Хоча Мозеша, з дитинства він звик жити в обстановці палацу, з усіма зручностями та зручностями. Мозеша може тільки експерт в керівництві повстанням, і що ще тільки обмежене sneaks провідним в втеча - сорвіголова евакуації і не бути належним чином побудовані.
Мозеша пік збирається залучити близько золоті статуї, а потім штампувати статуя багато разів з кам'яною табличці його "Бог статті". Статуя залишиться стати непорушною, хоча його "Бог статті" На жаль сломанной так виявитися деякі шматки.

Громадянська війна
"Хто проживає на моїй стороні, що Єгова переможемо їх! І хто повернувся проти мене, що Господь знищить їх!", Мозеша надати ультиматум.
Потім, біженці є винятком стали дві групи. Деякі з тих, хто прагне час з Мозеша "анафема" (або Мозеша залякування), знову приєднатися до задньої Мозеша. Тоді Мозеша команда його послідовники негайно звільняти і відстань до групи idolatries в фетиш.
"Їх сума досить багато, ми завжди напоготові, і руки самі, якщо згодом в будь-який раз вони будуть планувати напад на всіх нас!", Мозеша намагається залякати подстрекать та його послідовників, щоб вони завжди будуть тримати на очах стикаються з шкіркою любой найгірший сценарій, сценарій якої був розроблений в Мозеша.
До тих пір, поки потрібний час приходить, Мозеша говорять його послідовники, "Єгова мати команду нам знищити їх усіх! І не залишайте протягом хоча тільки одна з них затримуватися!"

Фольклор
"Дедушке, будь-ласка, повідомте нам, яким чином колишній Мозеша можете звільнити наш народ від рабства Fir'aun ... Крім того, будь-ласка, повідомте нам, яким чином колишній Fir'aun разом з усіма його ескадрони були охоплена Бог ...", запитати ці дети по старим дідом. Дідусь веде своє дихання на хвилину, а потім починають розповідати фольклору цих ні в чому не винних дітей.
Всі doyens знати, що насправді відбулося в ті періоди повне каліцтва. Всі гіркі спогади ніколи не могли потрапити забуття. Це раніше, ніж вони були, що складається з праць, які працюють для імперії Fir'aun. А вони були раніше в житті достатку. А тепер, їх життя вважали навіть гірше, ніж життя рабів. Вони будуть на самом деле є Мозеша рабів. Воістину, протягом року вони поработілі по порожній день мріють про те, що хитрість Мозеша. Вони навіть "честі" до масового вбивства своїх власних братів і сестер - чоловіків, жінок і дітей - заради Мозеша і його Єгова. Їх руки ніколи не bespattered з кров'ю, а також їх частини і роль у всьому цьому stupidities!
Протягом року вони втікають від Fir'aun військових продовжувати. Мозеша дуже розумний виступити з лекцією, але він на самом деле в більшості параноя! Боязкий усе вони були дійсно! Якщо Fir'aun були переможені, то чому вони до сих пір втекти? Чому вони завжди ховають? Чого вони завжди качки з кожного району Fir'aun царство? Чого вони завжди живемо кочівників?
"... Коли всі люди з Ізраїлю прибуває в іншу сторону, тим самим, що крім моря знову вступати знову в одному, і охопити Fir'aun разом з усією її ескадрони ...", сказав дід неправда. Чи по багато разів. Не знаю, коли буде до тих пір, поки вони змушені жити в постійній брехні?

Земля обетованная
"Мозеша це божевільний! Через роки ми тільки що бесцельний що циркулюють в цій пустині!", Протеста бере участь в таємному нараді. "Це правильно! ... Мозеша це божевільний, який супер-параноїк! ... Кожен раз Мозеша вважають, що бачили армію Fir'aun, він команду нам прийняти чином навколо! ... Навіть не рідко Мозеша думка чули Fir'aun ескадронов щеголять у своєму роздуми, а потім незабаром команда нам стати на втекти або сховатися! ... Мозеша серйозно побоювалися, щоб Fir'aun !...", протест інших. Будь на те, Мозеша більше боятися, якщо його стан зараз, що знаходяться в несприятливому положенні, будуть відомі учасником імперії Fir'aun. Мозеша дуже незручне з цією гіркою реальності.
"Як справедливо, якщо ми вб'ємо його?!", Запропонувати участь у засіданні. "Ви хотіли убивши його перед усіма з них?!", Запитайте інших. "Не, я маю на увазі не подобається. Ми будемо вбивати його в наступному таємному нараді", його відповідь.
Через декілька днів, а потім почули гарні новини. "О, народ Ізраїлю, обіцяної землі були свідками перед нашими очима! Подивіться туди!", Крічал чоловік в той же час зробити посилання на місцезнаходження на відстані. Усі щасливі, стрибати вгору і вниз, посміхатися і сміятися безпечно. Але раптове короткочасне атмосфера стала спокійною, коли хто-то говорить: "Де Мозеша? Все разом в цей день я не бачу Мозеша ..."
Тоді один з відповідей дуаєн спонтанно ", Мозеша закінчив свій борг ... Він повернувся в свій Бог ..."
Мозеша дійсно ніколи до землі обітованої. І немає ні одного, навіть дуже знаю, як він зникне, до цього часу.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...